Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 031 kJ / 485 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,78 g |
Tuky | 8,25 g |
Vláknina | 16,57 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 134 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 78,10 g |
Postup přípravy
Hotové ještě horké nakrájíme a podáváme s kyselou okurkou nebo kysaným zelím.
Zveřejněno 7. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fofrovanec z Vysocka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rGmE
Moje poznámka
Fofrovanec z Vysocka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rGmE
Nejnovější recepty
Čokoládové hvězdy Bertíka Sacherky
Přidáno před 10 hodinami
Losos s černou čočkou
Přidáno před 12 hodinami
Vanilkové rohlíčky a kuličky
Přidáno před 17 hodinami
Malinové "obrázky"
Přidáno před 19 hodinami
Kynuté chuťovky z batátů
Přidáno před 22 hodinami
Rusalčiny věnečky
Přidáno 20. 12. 2024 18:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Nejlepší štědrovečerní řízek z horkovzdušné fritézy: Viktorie z MasterChefa poradila, jak připravit perfektní slavnostní jídlo
Radek Kašpárek prozradil, v čem je kouzlo jeho bramborového salátu: Cibuli nedávám syrovou, zeleninu vařím i s octem, říká
Plněné knedlíky se zelím podle knedlíkového mistra se hodí i k huse a jsou výborným zpestřením svátečního menu
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drožďová polévka
Lusssie před 7 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
zuzikm před 8 hodinami
Cukeťák II
mendorf před 8 hodinami
Francouzské brambory podle Menutovky od Koko
mafinka888 před 12 hodinami
Opilý salám (čokoládový)
luciknap před 12 hodinami
Cukroví - plněné ořechy
renias před 13 hodinami
Kuře po staropražsku
Hanes před 13 hodinami
Bramborové knedlíky
snejkee před 15 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
stefi.f47 před 17 hodinami
Tématické fráze:
krkonošské jídlo fofrovanec,
gugla s houbami
Suroviny:
brambory,
vejce,
mouka hladká,
kmín drcený,
sůl,
majoránka,
pepř mletý,
česnek,
sádlo,
špek,
cibule
Komentáře (5)