Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 272 kJ / 1 260 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,12 g |
Tuky | 74,43 g |
Vláknina | 12,26 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 2,89 g |
Sůl | 6,90 g |
Sacharidy | 52,16 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zapneme troubu na 200°C. Než se rozehřeje, připravíme všechny ingredience. Těsto rozvineme a položíme i s papírem na obdélníkový plech, nejlépe na hlubší s okrajem.
Krok 2: Na těsto vylijeme Toskánu a rozetřeme. Oregano natrháme či nasekáme a posypeme celý povrch. Následují plátky Goudy, dvě řady po třech. Kečupem rovnoměrně pokapeme plátky sýru. Na řadě je paprikáš, rozmístíme ho po celém povrchu. K pomazánkovému máslu přidáme nastrouhaný stroužek česneku a nepatrně soli, zamícháme, lžičkou pak rozmístíme jednotlivé " kydanečky" po celé pizze. Posypeme 3/5 strouhané goudy, nadrobno nakrájené papriky a rajče. Žampióny nakrájíme na tenké plátečky, trošku dáme stranou a zbytek naklademe na povrch. Posypeme zbytkem strouhaného sýru, rozložíme zbylé žampióny a úzké proužky šunky.
Krok 3: Než dáme plech do trouby, pokapeme ještě povrch olivovým olejem. Troubu po chvíli pečení stáhneme na 180°C a pečeme 10-12 min.
Krok 4: Podáváme se zeleninovým salátem nebo jen s ovocným čajem. Ideální by byla sklenička piva. Nejlépe ze 7.-9. schodu. Já i z 10. Ale nealko.
Zveřejněno 1. 7. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pizza, doma obložená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YJl0
Moje poznámka
Pizza, doma obložená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YJl0
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Losos s černou čočkou
Přidáno před 4 minutami
Vanilkové rohlíčky a kuličky
Přidáno před 4 hodinami
Malinové "obrázky"
Přidáno před 6 hodinami
Kynuté chuťovky z batátů
Přidáno před 10 hodinami
Rusalčiny věnečky
Přidáno 20. 12. 2024 18:04
Domácí čokoládový likér
Přidáno 20. 12. 2024 16:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Nejlepší štědrovečerní řízek z horkovzdušné fritézy: Viktorie z MasterChefa poradila, jak připravit perfektní slavnostní jídlo
Radek Kašpárek prozradil, v čem je kouzlo jeho bramborového salátu: Cibuli nedávám syrovou, zeleninu vařím i s octem, říká
Plněné knedlíky se zelím podle knedlíkového mistra se hodí i k huse a jsou výborným zpestřením svátečního menu
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cukroví - plněné ořechy
renias před 35 minutami
Kuře po staropražsku
Hanes před 37 minutami
Bramborové knedlíky
snejkee před 2 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
stefi.f47 před 4 hodinami
Základní krémové rizoto
Zizalinka před 5 hodinami
Vepřové nudličky se zeleninou
michaelatomastikova999 před 8 hodinami
Pomazánka na způsob bavorské speciality Obatzter
Slavista62 před 8 hodinami
Vosí hnízda
Jiří před 9 hodinami
Punčové řezy
Viera65 před 20 hodinami
Tématické fráze:
pizza doma,
pizza doma recept,
jak obložit pizzu,
piza doma,
pizza z lidlu,
pizza recept,
německá pizza,
pizza doma recepty,
recept pizza doma,
jak obložit těsto na pizzu,
top recepty peceni pizzi,
lidl těsto na pizzu,
těsto na pizzu lidl,
pizza lidl,
pizza ze strouhanky,
jak udělat doma pizzu,
lidl pizza,
recepty na doma,
doma pizza recept,
jak oblozit pizu
Suroviny:
směs na těstoviny,
sýr gouda,
paprikáš,
kečup sladký,
sýr gouda,
žampióny,
šunka,
pomazánkové máslo,
česnek,
paprika čerstvá červená,
rajče,
olej olivový,
koření oregáno
Komentáře (11)