Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jednoduchý nepečený cheesecake

Hodnocení receptu je 4,5 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie20 733 kJ /
4 955 kcal
Bílkoviny54,16 g
Tuky337,40 g
Vláknina13,25 g
Cholesterol 486 mg
Sodík 289 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy418,86 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Sušenky rozdrtíme a spojíme s máslem. Připravíme kulatou dortovou formu. Měla jsem silikonovou se skleněný dnem, ta se nemusí vymazávat. Obyčejnou vysteleme pečícím papírem nebo alobalem. Krok 2: Sušenkovou hmotu natlačíme do formy a dáme ztuhnout. Riccottu našleháme s neušlehanou smetanou a přidáváme nutellu. Spojíme v hladký krém, navrstvíme na sušenkový podklad a uhladíme. Dáme vychladit. Krok 3: Nad párou rozpustíme čokoládu se smetanou a máslem. Vychlazený dort potřeme čokoládou a uložíme do chladu. Můžeme přizdobit podle své fantazie.

Zveřejněno 1. 7. 2017

Poznámka autorky mika59

Bohužel dort nemám na řezu, protože se nekrájel u mne a už jsem nestihla nafotit.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZKmv

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZKmv

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
nepečený cheesecake top recepty, nepečený jablečný cheesecake, jednoduchý čokoládový nepečený cheesecake, jednoduchý cheesecake, nepečený cheesecake recept, nepečený cheesecake, recept na nepečený cheesecake, recept na cheesecake nepečeny, nepečený oreo cheesecake, cheesecaké nepečený, čokoládový cheesecake top recepty, nepeceny cheesecake videorecepty, nepeceny cheesecake videorecept, nepečený cheesecake oreo, jednoduchý nepečený čokoládový cheesecake, nepečené cheesecake top recepty, cheesecake jednoduchý recept, jednoduchý cheescake, jednoduchý recept na cheesecake, jednoduchý nepečený cheescake

Suroviny:
sušenky máslové, máslo, nutella, smetana ke šlehání, čokoláda bílá, smetana ke šlehání, máslo

Přidat fotografie receptu