Suroviny
Porce: cca 400 g pomazánky
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 358 kJ / 802 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,00 g |
Tuky | 74,70 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 189 mg |
Sodík | 886 mg |
Sůl | 2,07 g |
Sacharidy | 9,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka z lučiny a tresčích jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7xDA
Moje poznámka
Pomazánka z lučiny a tresčích jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7xDA
Nejnovější recepty
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 1 hodinou
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 3 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 4 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno před 17 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 17 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí játra na paprikách
Wanilor před 10 minutami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Miroslav81 před 1 hodinou
Máslový mazanec
P@cka před 1 hodinou
Drožďová polévka s pohankou
Styliane před 1 hodinou
Pokroutky neboli kraple
babca48 před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 12 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 15 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 15 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 15 hodinami
Tématické fráze:
pomazánka z tresčích jater a lučiny,
tresčí játra recepty,
pomazánka z tresčích jater,
pomazánky z lučiny,
lučina sardelové pasty,
pomazanka z trescich jater recept,
rybí pomazánka s trescich jater,
pomazánka z lučiny a tresčích jater,
tresčí játra recept,
pomazánky recepty,
tresčí játra pomazánka,
pomazánka z lučiny,
recepty z lučiny,
recepty s lučinou,
pomazánka z tresčích jater s klobásou,
pomazánka s tresčími játry,
tresč játra s pomazánka s lučinou,
pomazánka z lučiny s tresčími játry,
rybí chlebíčky,
recept z tresčích jater
Suroviny:
lučina,
tresčí játra,
cibule,
pasta sardelová,
pažitka
Komentáře (7)