Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 166 kJ / 2 908 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 179,88 g |
Tuky | 56,10 g |
Vláknina | 132,18 g |
Cholesterol | 75 mg |
Sodík | 158 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 358,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno, papriky a rajčata necháme ve větších kouscích. Žebírka nakrátíme na menší kousky (porce).
Krok 2: Na oleji zpěníme cibuli, pak i česnek, přidáme papriky, rajčata, pasírovaná rajčata a feferonky a asi 10 minut dusíme.
Krok 3: Přidáme mletou papriku, kousky žebírek, vše osolíme, pokud je třeba, tak i podlijeme a dusíme doměkka.
Krok 4: Vsypeme fazole, dolijeme horkou vodou tak, aby bylo vše ponořené a ještě asi 15 minut dusíme. Dosolíme, opepříme a podáváme s rýží.
Jídlo by mělo být pálivé.
Jídlo by mělo být pálivé.
Zveřejněno 3. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazole s jehněčími žebírky (Kuru fasulye)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KoDR
Moje poznámka
Fazole s jehněčími žebírky (Kuru fasulye)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KoDR
Nejnovější recepty
Barevná vajíčka
Přidáno před 1 hodinou
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 2 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 4 hodinami
Plněná jehněčí roláda
Přidáno před 5 hodinami
Domácí těsto kataifi
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 17 minutami
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 31 minutami
Šlehačkový beránek
Petule123 před 1 hodinou
Čevabčiči do trouby
Terenees před 2 hodinami
Bramborový guláš - buřtguláš
MonkaF před 3 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Bretik před 3 hodinami
Aljašská treska se smetanou
terezaST před 3 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova před 3 hodinami
Luxusně nadýchaný velikonoční mazanec (Svěceník)
Pettyna před 4 hodinami
Tématické fráze:
vařená jehněčí žebírka,
vařené bílé fazole
Suroviny:
žebra,
fazole bílé,
rajče,
paprika,
cibule,
pasírované rajčata,
česnek,
olej,
feferonka,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená pálivá
Komentáře (2)