Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kakaové jablkové řezy s tvarohem

Kombinace kakaového těsta a tvarohu je nepřekonatelná, tak jako v tomto moučníku. Kakaovou drobenku zalijeme tvarohovou náplní, posypeme nahrubo strouhanými jablky, ořechy a skořicí, a získáme tak vynikající dezert.

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

bystrouska

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 plech

1plech

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie21 514 kJ /
5 142 kcal
Bílkoviny96,22 g
Tuky159,08 g
Vláknina43,95 g
Cholesterol 548 mg
Sodík 678 mg
Sůl1,52 g
Sacharidy809,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ingredience na těsto smícháme a rozdrobíme na žmolenku, kterou nasypeme do vymazaného a vysypaného pekáče. Krok 2: Tvarohy smícháme s cukry, vejcem a mlékem a nakonec nasypeme vanilkový puding a trochu citronové tresti. Krok 3: Vše vylijeme na žmolenku (je to tekuté). Krok 4: Tvarohovou směs posypeme nahrubo nastrouhanými jablky, skořicí a nahrubo nasekanými ořechy. Krok 5: Dáme péci do trouby vyhřáté na 180 °C a pečeme asi 40-45 minut.

TIP: Typy jablečných dezertů

Zveřejněno 21. 3. 2012

Poznámka autorky bystrouska

Recept mi přišel e-mailem s názvem Recepty z Dámy. Autorku neznám. Do tvarohové hmoty jsem navíc přidala citronovou tresť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jLw5

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jLw5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Včera jsem pekla jen z poloviční dávky a takovou chybu už neudělám :-D výborné!<3

Výborný, jen se po něm zaprášilo :-):yes::yes::yes:

Jitka: Jsem ráda, že koláč chutnal:-K. Letos se k němu asi vůbec nedostanu k tomu, abych ho upekla, je málo jablek:-(:-(.

Výborné! :-p:yes::-8

Tvaroh a jablíčka:-púžasně dobrá kombinace:-D:yes:

Jak tak koukám na to foto zbytku koláče na plechu,tak si říkám,ještě že to stačila ofotit ! Bylo to v poslední minutě.:-O

:yes::-) no ale toto vypadá naprosto luxusně :-K:-K:-K

:-p:-p:-p:yes:

Řezy vypadají pěkně vláčné :-p:yes:

Hezké řezy:-Krecept se mi líbí:-p:yes::yes:

vypadí moc dobře:-K:-)):-))

Určitě vyzkouším:-p:yes:

Tématické fráze:
kakaové řezy s tvarohem, hrabenciny rezy s tvarohem, tvarohové řezy s jablky, jablkové řezy, kakaové řezy s jablky, řezy s tvarohem, hrabenciny rezy kakaové, kakaové hraběnčiny řezy s tvarohem, tvarohove rezy s kakaem, kakaový řez s tvarohem, řezy z jablek a tvarohem, kakaové hraběnčiny řezy, řezy jablka tvaroh, tvarohové řezy, kakaovy jablkovy koláč s tvarohem, tvaroh jablka řezy, recepty z tvarohu, kakaovéjablkové řezy s tvarohem, rezy z jablek, tvarohové kakaové řezy

Suroviny:
mouka polohrubá, cukr, tuk, vejce, kakao, kypřící prášek do pečiva, tvaroh, cukr, vejce, cukr vanilkový, pudink vanilkový, mléko, tresť citronová, jablko, skořice, ořechy vlašské

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu