Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 338 kJ / 798 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,80 g |
Tuky | 82,14 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 11,30 g |
Postup přípravy
Vložíme na plech potřený máslem a pečeme dozlatova cca 25-30 minut. Krok 2: Podléváme výpekem. Podáváme s lehkým bramborovým salátem.
Zveřejněno 16. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené makrely v bylinkové marinádě s česnekem a olivovým olejem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VD61
Moje poznámka
Pečené makrely v bylinkové marinádě s česnekem a olivovým olejem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VD61
Nejnovější recepty
Barevná vajíčka
Přidáno před 1 hodinou
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 2 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 4 hodinami
Plněná jehněčí roláda
Přidáno před 5 hodinami
Domácí těsto kataifi
Přidáno před 10 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 4 minutami
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 18 minutami
Šlehačkový beránek
Petule123 před 1 hodinou
Čevabčiči do trouby
Terenees před 2 hodinami
Bramborový guláš - buřtguláš
MonkaF před 3 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Bretik před 3 hodinami
Aljašská treska se smetanou
terezaST před 3 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova před 3 hodinami
Luxusně nadýchaný velikonoční mazanec (Svěceník)
Pettyna před 3 hodinami
Tématické fráze:
pecena makrela,
pečená makrela recepty,
makrely recept,
pecena makrela videorecept,
makrela recept,
pečené kuře potřeme olivivým olejem,
marináda na pečenou na makrelu,
pečená makrela s bylinkami,
pečena makrela recept,
pečené+makrely,
marinada s česnekem a bylinkami,
makrely na plechu
Suroviny:
makrela,
olej olivový,
česnek,
sůl,
máslo,
šťáva citronová,
koření oregáno,
koriandr,
tymián
Komentáře (2)