Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 129 kJ / 509 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,14 g |
| Tuky | 30,24 g |
| Vláknina | 5,53 g |
| Cholesterol | 299 mg |
| Sodík | 207 mg |
| Sůl | 0,41 g |
| Sacharidy | 20,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karbanátky z tvarohu
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oBNA
Moje poznámka
Karbanátky z tvarohu
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oBNA
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 4 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 5 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 6 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 7 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 10 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 58 minutami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 4 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 4 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 6 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 7 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 8 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 8 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 9 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 9 hodinami
Tématické fráze:
tvarohové karbanátky,
karbanátky z tvarohu,
tvarohové karbenátky,
recepty tvarohové karbanátky,
karbenátky z tvarohu,
recepty z tvarohu,
karbanatky s tvarohem,
bezmase karbanatky z tvarohu a ovesných vloček,
tvaroh v receptech,
recept tvarohové karbanátky,
karbanátky recept,
recept 54356 karbanatky tvarohu,
karbanatky a noky z tvarohu,
tvarohové karbanátk,
tvaroh recept,
karbenátky z tvarohu recept,
recepty s tvarohem,
karbanátky z vloček a tvarohu,
karbenatky s tvarohem,
recepty karbanátky
Suroviny:
tvaroh,
vejce,
cibule,
olej,
sůl,
pepř,
majoránka,
česnek,
strouhanka,
olej
Komentáře (16)
Vaničkové tvarohy mají jinou konzistenci, kašovitější a krémovější - já osobně s nimi kromě dezertů nemám moc dobrou zkušenost, na tohle bude lepší určitě kostka ve staniolu. Vyzkouším, dobře okořeněné to bude moc dobré.