Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 27 153 kJ / 6 490 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 549,50 g |
Tuky | 472,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,75 g |
Sodík | 69,10 g |
Sůl | 172,80 g |
Sacharidy | 9,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzený tolstolobik
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yw72
Moje poznámka
Uzený tolstolobik
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yw72
Nejnovější recepty
Jehněčí válečky pečené v kapustě
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí kůže plněná nádivkou
Přidáno před 11 hodinami
Jednohubky s vajíčkem, salámem a ředkvičkou
Přidáno před 11 hodinami
Jarní, levná vajíčková pomazánka
Přidáno před 11 hodinami
Hrášková polévka s lososem a slaninou
Přidáno před 11 hodinami
Pomalu pečené vepřové v mrkvi
Přidáno 12. 3. 2025 20:22
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Makový (ořechový) závin od Lidušky
tiborbarsony před 27 minutami
Andělsky nadýchaný perník
Eranis před 32 minutami
Celerovo - sýrové placičky
Kucharice před 39 minutami
Kotletky z krkovice na zelenině v balkánském stylu
Sahula před 6 hodinami
Ořechový řez z jednoho vejce
Evakuace před 9 hodinami
Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
gatear před 11 hodinami
Mušle s kokosovým mlékem a čerstvým pepřem
Radek2112 před 11 hodinami
Kapustový prejt
Stepkavera před 11 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Sahula před 12 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
lendlova.j před 12 hodinami
Tématické fráze:
jak udit tolstolobika,
tolstolobik,
tolstolobik recept,
jak vyúdit tolstolobika,
tolstolobik recepty,
jak udit rybu tolstolobik,
uzený tolstolobyk,
recept na uzeného tolstolobika,
tostolobyk,
recept tolstolobik,
udíme tolstolobika,
ryba tolstolobik,
jak udit na tolstolobika,
ryba tolstolobik uzený,
grilovaný tolstolobik,
jak vykuchat tolstolobika,
recept na tolstolobika,
jak vyudit tostolobyka,
příprava tolstolobika na uzení,
recept na uzení pstruha
Suroviny:
tolstolobik,
sůl,
voda
Komentáře (10)