Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 546 kJ / 369 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,38 g |
Tuky | 26,46 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 907 mg |
Sodík | 348 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 2,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený pangasius
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q10G
Moje poznámka
Zapečený pangasius
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q10G
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno před 29 minutami
Hamburgery s „fejkovým” trhaným masem
Přidáno před 2 hodinami
Čokoládový fondant
Přidáno před 5 hodinami
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Třená staročeská bábovka
Přidáno před 21 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno 28. 4. 2025 13:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šunkofleky
Sabiii před 40 minutami
Vtipná majonéza-tatarka "fofrem"
Sabiii před 41 minutami
Můj segedínský guláš
radekfiala před 1 hodinou
Červená řepa nakládaná a extra voňavá
Ernest_Bago před 1 hodinou
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
pokorny.iv@email.cz před 2 hodinami
Pampeliškový med
pavlina.smrzova@seznam.cz před 2 hodinami
Nepečený jablečný dort
masarykoele před 3 hodinami
Rajčatová polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Vajíčková pomazánka se sýrem
Slavista62 před 4 hodinami
Bramboračka se smetanou a sušenými houbami na maďarský způsob
Glapet před 5 hodinami
Tématické fráze:
pangasius v troubě,
pangasius recepty,
pangasius recepty v troubě,
pangas recepty,
pangasius recept,
pangasius na másle,
zapecena ryba,
recepty pangasius,
pangasius pečený v troubě,
recept pangasius,
pangasius ryba,
recepty pangas,
pangas recept,
zapékaný pangasius,
zapečená ryba se sýrem,
pangas pečený v troubě,
pangas recepty v troubě,
pangasius,
zapečený pangasius se sýrem,
ryby recepty
Suroviny:
pangasius,
směs zeleninová mražená,
vejce,
sýr tvrdý,
sůl,
koření,
máslo,
prášek do pečiva,
strouhanka,
mléko,
Komentáře (27)
Pokud se to někomu nepovede, vše záleží na tom, v jakém stavu ten pangáč je. Pokud je glazování 20%, tedy obsahuje 20% vody, pak je dobré nejprve vysušit v papírové utěrce a pak teprve použít.
Čínská zelenina je v supermarketech běžně k dostání. Pokud je v akci, pak noname se dá pořídit 350g za cca 14Kč.
Bodík přidávám.