Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 946 kJ / 2 377 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 220,15 g |
Tuky | 165,24 g |
Vláknina | 0,42 g |
Cholesterol | 468 mg |
Sodík | 22,34 g |
Sůl | 55,76 g |
Sacharidy | 2,15 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso umeleme nebo naškrábeme najemno.
Krok 2: Kapary a ančovičky nakrájíme najemno, parmezán nastrouháme na jemném struhadle. Vše přidáme k masu, dále přidáme dijonskou hořčici, olivový olej, špetku soli a pepře vše dobře promícháme a dáme na hodinu odležet do lednice. Podáváme s toastem, topinkou nebo jiným pečivem.
Zveřejněno 27. 1. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tatarák z roštěnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q4P7
Moje poznámka
Tatarák z roštěnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q4P7
Nejnovější recepty
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno před 1 hodinou
Hamburgery s „fejkovým” trhaným masem
Přidáno před 4 hodinami
Čokoládový fondant
Přidáno před 7 hodinami
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Třená staročeská bábovka
Přidáno před 22 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno 28. 4. 2025 13:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šunkofleky
Sabiii před 1 hodinou
Vtipná majonéza-tatarka "fofrem"
Sabiii před 2 hodinami
Můj segedínský guláš
radekfiala před 2 hodinami
Červená řepa nakládaná a extra voňavá
Ernest_Bago před 2 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
pokorny.iv@email.cz před 3 hodinami
Pampeliškový med
pavlina.smrzova@seznam.cz před 3 hodinami
Nepečený jablečný dort
masarykoele před 4 hodinami
Rajčatová polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Vajíčková pomazánka se sýrem
Slavista62 před 5 hodinami
Bramboračka se smetanou a sušenými houbami na maďarský způsob
Glapet před 6 hodinami
Tématické fráze:
tatarák s parmazanem recepty,
tatarak z rostenky,
tatarak z nízkého roštence,
tatarák s dijonskou hořčicí,
roštěnec tatarák,
belgický tatarák recept,
tatarák s parmazánem,
tatarák s kapary a parmazanem,
tatarák na asijský způsob,
tatarák na asijský,
belgicky tatarak,
tatarák s dižonskou bez kaparů,
tatarsky biftek z roštěnec,
tatarak s olivový olej,
tatarak z roštěnec,
tatarák s dijonskou hořticí,
tatarský biftek z roštěnky,
asijský tatarák,
tatarák s s parmazánem,
recept na tatarák
Suroviny:
roštěnec nízký,
kapary,
ančovičky v oleji,
parmazán,
olej olivový,
hořčice dijonská,
sůl,
pepř
Komentáře (8)
Ale hlavně - je to opravdu moc dobré
Že by zrovínka Taliáni podobným způsobem kazili (kulantně řečeno!!!) chuť masa
No, pokud jste měl na mysli toto https://translate.google.com/translate?hl=cs&sl=it...
pak si přečtěte co píší v poslední větě:
Syrové maso s parmazánem
"V tomto případě je maso pokryto parmazánem..."