Suroviny
Porce: Podle velikosti nakrájených kousků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 24 408 kJ / 5 834 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 94,12 g |
| Tuky | 235,76 g |
| Vláknina | 16,90 g |
| Cholesterol | 1,35 g |
| Sodík | 574 mg |
| Sůl | 1,90 g |
| Sacharidy | 804,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 5. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tvarohové řezy Věra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JpvD
Moje poznámka
Tvarohové řezy Věra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JpvD
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 6 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 8 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 8 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 9 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 3 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 6 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 6 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 8 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 9 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 10 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 10 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 11 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 11 hodinami
Tématické fráze:
tvarohové řezy,
řezy s tvarohem,
tvarohové řezy recept,
tvarohový řez,
rezy,
řezy z tvarohu,
tvarohové řezy vera,
recept na tvarohové řezy,
tvarohové recepty,
recepty s tvarohem,
řezy tvarohove,
top recepty tvarohove rezy,
recepty,
věra řezy,
tvarohovy řezy,
řez s s tvarohem,
řezy recepty fotografie,
recepty rezy,
rezy z s tvarohem,
recepty s obrazky
Suroviny:
mouka polohrubá,
máslo,
cukr moučkový,
kakao,
vejce,
voda,
rum,
prášek do pečiva,
tvaroh měkký,
pudink vanilkový,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
mléko,
vejce,
cukr písek,
mouka polohrubá,
cukr vanilkový,
olej,
prášek do pečiva,
voda,
rum
Komentáře (20)
Korpus 33cm (bez prokrojení) = hodina pečení = 1 dávka = 10 vajec
Bílky (na jednu dávku) šlehám ručně metlou v zadělávací míse, nebo nadvakrát ve šlehači
Tedy: na každý korpus zvlášť
OT
Kdysi jsem patřil k fanatickým zastáncům šlehání STUDENÝCH bílků (dokonce jsem šlehal v předem vychlazené porcelánové míse) až na poslední chvíli
Nyní bílky před šleháním krátce nahřívám v MW
Subjektivně mi to přijde výhodnější...
No, myslím, že neplevelíte o nic víc než já
Ad hoc vedeme řeč o TŘECH korpusech, tedy o sněhu z TŘICETI bílků.
Prosím, takřka bez ironie
Jinak to je dost práce s moučníkem