Grilovaný pstruh v alobalu
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 135 kJ / 32 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,26 g |
Tuky | 0,08 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 7. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grilovaný pstruh v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k1Qv
Moje poznámka
Grilovaný pstruh v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k1Qv
Nejnovější recepty
Čočková polévka s batáty a mangoldem
Přidáno před 14 hodinami
Chřestová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Rebarborovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno před 14 hodinami
Rychlovka z králíka (nízkosacharidová strava)
Přidáno před 16 hodinami
Hovězí trhané maso
Přidáno před 17 hodinami
Směs hub na cibulce a medvědím česneku s těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Směs hub na cibulce a medvědím česneku s těstovinami
mariooneta před 5 hodinami
Rebarborový koláč
janpoho před 5 hodinami
Kopřivový sirup
BlancaL před 7 hodinami
Kopřivový sirup s trochou pampelišek
BlancaL před 7 hodinami
Mini cheesecake
blazenak před 9 hodinami
Domácí česneková pomazánka
radekfiala před 9 hodinami
Pizza bez droždí
hanapelanova18 před 10 hodinami
Tortillový koláč s vejci a ředkvičkami
Antonausprag před 11 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
evik_svistik před 11 hodinami
Tématické fráze:
pstruh v alobalu,
grilovaný pstruh v alobalu,
pstruh na grilu v alobalu,
grilovaný pstruh,
jak sa péče pstruh,
pstruh grilovaný,
pstruh škrábat šupiny,
skrabat pstruha?,
škrabat pstruha,
šupiny pstruha,
škrábat šupiny u pstruha?,
pstruh škrábat šupiny ?,
ma pstruh supiny?,
pstruh recept v alobalu,
pstruzi v alobalu,
supiny u pstruha,
pstruh alobal recept,
recepty na grilované pstruhy,
pstruh se škrabe,
škrábe se pstruh?
Suroviny:
pstruh,
máslo,
česnek,
šťáva citronová,
olej,
sůl,
koření na ryby,
slanina anglická,
alobal
Komentáře (14)
Proto taky nekomentuji, proč na tak skvělou rybu jako je pstruh kromě citronu a česneku( a anglické slaniny) dávat koření na ryby....
Vezměme to od Adama
Nejen ortodoxní židé již tisíciletí mohou podle košer stravy konzumovat toliko ryby, které mají ŠUPINY, ploutve a jež se rozmnožují jikrami...
No a protože existuje hafo receptů se pstruhem na židovský způsob, pak podle výše uvedeného je pstruh se ffší pravděpodobností ryba mající šupiny, že
A řadí se mezi lososovité...
Ale nicméně i tak pstruhy ( není jen jeden) neškrábu a nikdy mne to ani nenapadlo, křupavá kůže a jemné maso uvnitř...