Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 997 kJ / 1 911 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,24 g |
Tuky | 127,75 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 488 mg |
Sodík | 976 mg |
Sůl | 2,27 g |
Sacharidy | 25,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 8. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená cuketa / lilek s mletým masem a mozzarellou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n1B4
Moje poznámka
Zapečená cuketa / lilek s mletým masem a mozzarellou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n1B4
Nejnovější recepty
Barevná vajíčka
Přidáno před 1 hodinou
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 1 hodinou
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 4 hodinami
Plněná jehněčí roláda
Přidáno před 5 hodinami
Domácí těsto kataifi
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 13 minutami
Šlehačkový beránek
Petule123 před 1 hodinou
Čevabčiči do trouby
Terenees před 2 hodinami
Bramborový guláš - buřtguláš
MonkaF před 2 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Bretik před 3 hodinami
Aljašská treska se smetanou
terezaST před 3 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova před 3 hodinami
Luxusně nadýchaný velikonoční mazanec (Svěceník)
Pettyna před 3 hodinami
Velikonoční mazanec
Mili5 před 4 hodinami
Tématické fráze:
zapečená cuketa,
zapečená cuketa s mletým masem,
zapečený lilek s mletým masem,
cuketa s mozzarelou,
zapečená cuketa s lilkem,
zapečená cuketa s mletým masem, mozarelou a sýrem,
zapecena cuketa na platky,
jídlo z mletého masa lilku a cukety,
zapečena cuketa s mletým,
zapečená cuketa recepty,
zapečený lilek s masem,
bramboraky cuketove s houbami,
zapečená cuketa recept,
mozzarella recepty,
cuketa s mletým masem,
zapečená cuketa s masem
Suroviny:
maso mleté,
cibule,
česnek,
bazalka čerstvá,
protlak rajčatový,
cukr,
sůl,
pepř mletý,
olej,
sýr mozzarella,
olej,
parmazán
Komentáře (3)