Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 255 kJ / 778 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,36 g |
Tuky | 51,74 g |
Vláknina | 33,10 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 419 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 37,19 g |
Postup přípravy
Krok 1: Očištěné houby pokrájíme velmi nadrobno, podusíme na oleji doměkka, osolíme, opepříme, přidáme žloutky a mícháme do zhoustnutí. Houbovou směs necháme vychladnout, do vychladlé přidáme kečup a hořčici, podle potřeby dosolíme a případně připepříme.
Krok 2: Chleba opečeme na oleji nebo v topinkovači a potřeme česnekem. Navršíme houbovou směs a ozdobíme zeleninou – kolečky rajčete, okurky apod. Podáváme se zeleninovým salátem.
Zveřejněno 14. 10. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchý "tatarák" z hub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3AzO
Moje poznámka
Jednoduchý "tatarák" z hub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3AzO
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 3 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 5 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 5 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 5 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 7 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční beránek
Mis-ja304 před 16 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
danielle72 před 36 minutami
Kokosový beránek
Mikinka30 před 1 hodinou
Mazanec od Helenky Růžičkové
Danny668 před 1 hodinou
Dvojbarevné muffiny
Lisa444 před 2 hodinami
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Dycky před 2 hodinami
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 3 hodinami
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 3 hodinami
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 3 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 4 hodinami
Tématické fráze:
recepty z hub,
jednoduchy recept z hub,
tatarák z hub
Suroviny:
houby,
žloutek,
pepř,
olej,
kečup sladký,
hořčice,
protlak rajčatový,
topinka
Komentáře (3)