Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 255 kJ / 778 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,36 g |
Tuky | 51,74 g |
Vláknina | 33,10 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 419 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 37,19 g |
Postup přípravy
Krok 1: Očištěné houby pokrájíme velmi nadrobno, podusíme na oleji doměkka, osolíme, opepříme, přidáme žloutky a mícháme do zhoustnutí. Houbovou směs necháme vychladnout, do vychladlé přidáme kečup a hořčici, podle potřeby dosolíme a případně připepříme.
Krok 2: Chleba opečeme na oleji nebo v topinkovači a potřeme česnekem. Navršíme houbovou směs a ozdobíme zeleninou – kolečky rajčete, okurky apod. Podáváme se zeleninovým salátem.
Zveřejněno 14. 10. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchý "tatarák" z hub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3AzO
Moje poznámka
Jednoduchý "tatarák" z hub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3AzO
Nejnovější recepty
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 7 hodinami
Obložené vejce
Přidáno před 16 hodinami
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 16 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 16 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 16 hodinami
Nádivka podle naší babičky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kanellbular - skořicové šneky
mruberova před 21 minutami
Velikonoční nádivka z letáku Albert
Horyna77 před 1 hodinou
Mrkvové řezy s mascarpone
Lusyl před 2 hodinami
Piškotový beránek
Pajkujka před 3 hodinami
Velikonoční nádivka s uzeným masem a kopřivami
JulkazPaseky před 3 hodinami
Velikonoční plnka/nádivka
Lucie1001 před 4 hodinami
Kuře na zelí
Walderama08 před 4 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
princeesofpink před 4 hodinami
Pampeliškový med
MiraAbel0S2 před 4 hodinami
Tématické fráze:
recepty z hub,
jednoduchy recept z hub,
tatarák z hub
Suroviny:
houby,
žloutek,
pepř,
olej,
kečup sladký,
hořčice,
protlak rajčatový,
topinka
Komentáře (3)