Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 857 kJ / 2 834 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 203,54 g |
Tuky | 57,65 g |
Vláknina | 91,32 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 4,34 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 302,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Variace na šoulet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oZ2B
Moje poznámka
Variace na šoulet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oZ2B
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky na cibuli s rajčátky
Přidáno před 3 hodinami
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 13 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 16 hodinami
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno 20. 4. 2025 15:00
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová omáčka s listovým špenátem a kuřecím masem
miklve před 2 hodinami
Závin z jogurtového těsta
miklve před 2 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
miklve před 2 hodinami
Tortilla plněná kuřecím masem
miklve před 2 hodinami
Květákový nákyp s hráškem
miklve před 2 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
miklve před 2 hodinami
Biskupský chlebíček III.
Benetka před 3 hodinami
Club sušenky
Kerstein před 3 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Michaela87 před 4 hodinami
Tvarohový beránek
zelenapampeliska před 5 hodinami
Tématické fráze:
šoulet,
šoulet po židovsku,
šoulet s uzeným masem,
starocesky soulet,
šoulet recept,
šoulet z fazoli,
šoulet s vepřovým masem,
vepřové maso v šouletu,
veprove zebirko v souletu,
šoulet s masem a zeleninou,
vepřové v šouletu,
recept na šoulet,
krkovička v šouletu,
recepty šoulet,
recept šoulet,
vánoční šoulet,
vepřový šoulet,
husí prsa po židovsku,
šoulet se zeleninou,
soulet s masem
Suroviny:
fazole,
cibule,
česnek,
olej,
paprika sušená sladká,
protlak rajčatový,
bobkový list,
pepř,
jalovec,
kroupy,
víno červené,
voda,
krkovice uzená,
vejce
Komentáře (10)