Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 279 kJ / 784 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,91 g |
Tuky | 71,21 g |
Vláknina | 4,36 g |
Cholesterol | 256 mg |
Sodík | 2,45 g |
Sůl | 6,10 g |
Sacharidy | 10,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Orestujeme nadrobno nakrajenou cibuli do zlatova, pridame nahrubo nakrajenou tlacenku, papriku, zamichame, podlijeme vodou. Na zahusteni poprasime moukou dle potreby, provarime. Dochutime soli, peprem majorankou a cesnekem, na zaver zjemnime smetanou.
Zveřejněno 23. 12. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš z tlačenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lG0V
Moje poznámka
Guláš z tlačenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lG0V
Nejnovější recepty
Kuskusový salát s uzeným tofu
Přidáno před 5 minutami
Pečené brambory s chřestem
Přidáno před 22 hodinami
Bezlepková bábovka s vaječným likérem
Přidáno před 22 hodinami
Květákový koláč à la pizza bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno 25. 4. 2025 12:56
Chléb z červené čočky s tahini (vhodný pro diabetiky)
Přidáno 25. 4. 2025 11:41
Mrkvový beránek a kakaové slepičky a vajíčka
Přidáno 24. 4. 2025 18:59
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
bobnak před 29 minutami
Bábovka šlehačková čtyřvaječná
pralinkaalenka před 46 minutami
Tagliatelle se špenátem a kuřecím masem
Januli-holky před 54 minutami
Kynuté ovocné knedlíky II
MARKANITA před 1 hodinou
Hermelín do trouby i na gril
Jasminka4 před 1 hodinou
Guláš na černém pivu
Sahula před 1 hodinou
Kýta na černém pivu
Sahula před 1 hodinou
Krkovička na slanině, zázvoru a černém pivu
Sahula před 1 hodinou
Zelná omáčka
Sahula před 2 hodinami
Tvarohový koláč s mandarinkami
zaplebea@centrum.cz před 2 hodinami
Tématické fráze:
tlačenka z divočáka,
tlacenkovy gulas,
recept na gulas
Suroviny:
cibule,
tlačenka,
paprika čerstvá červená,
smetana,
sůl,
pepř,
česnek,
majoránka,
voda,
mouka hladká
Komentáře (9)