Ražničí z nilského okouna v brusinkovém těstíčku
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 067 kJ / 255 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,00 g |
Tuky | 3,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 144 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Filet z okouna naporcujeme na kostky přibližně stejné velikosti.
Krok 2: V misce si uděláme těstíčko z jedné lžičky brusinkové marmelády, bílku a hl. mouky.
Krok 3: Kostky okouna posolíme a napichujeme na špejli.
Krok 4: Vzniklé rybí ražničí obalíme v těstíčku a vkládáme do rozpálené vyšší vrstvy oleje a smažíme.
Krok 5: Podáváme s bramborami uvařenými ve slupce, které po uvaření nařízneme, vložíme klínek másla a posypeme čerstvě nasekanou petrželovou natí.
Zveřejněno 21. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ražničí z nilského okouna v brusinkovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j0xW
Moje poznámka
Ražničí z nilského okouna v brusinkovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j0xW
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 2 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 3 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 3 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno před 23 hodinami
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 5 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 6 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 6 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 8 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 8 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 8 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 9 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 10 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 10 hodinami
Brasírovaný hovězí krk (aneb i mistr kuchař se splete)
Renata Svetnov před 12 hodinami
Tématické fráze:
okoun nilský recepty,
okoun nilský recepty,
recept na nilského okouna,
okoun recept,
okoun recepty,
ražniči recept,
recept na okouna nilského,
úžasné ražničí,
recepty na okouna nilskeho,
recept ražničí,
obalvany raznici,
obalované řažničí,
obalené ražničí recepty,
okoun nilský recept,
recept z okouna nilského
Suroviny:
filet z nilského okouna,
olej,
kompot brusinkový,
mouka hladká,
sůl mořská,
vejce
Komentáře (4)