Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 774 kJ / 1 619 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,79 g |
Tuky | 24,36 g |
Vláknina | 40,96 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 1,60 g |
Sůl | 3,75 g |
Sacharidy | 261,45 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pekáč nebo zapékací mísu si vymažeme nejlépe máslem.
Krok 2: Brambory nakrájíme na silnější plátky a poklademe jednu vrstvu na pekáč, osolíme, posypeme nakrájeným pórkem a 1 stroužkem česneku, který jsme si nadrobno nasekali.
Krok 3: Na to položíme osolené a opepřené řízky, dále pak očištěné a na plátky nakrájené žampiony a zakončíme vrstvou brambor, osolíme, posypeme druhým stroužkem česneku.
Krok 4: Vše zalijeme šlehačkou a pečeme při teplotě 250 C.
Krok 5: Před koncem pečení zasypeme strouhaným sýrem a dopečeme.
Zveřejněno 4. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EBY
Moje poznámka
Zapečené maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EBY
Nejnovější recepty
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 11 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 12 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 13 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Antonausprag před 4 hodinami
Bleskový kynutý mazanec
Konsel před 5 hodinami
Banánová bábovka
Monika146 před 5 hodinami
Valašské frgály
Mili5 před 5 hodinami
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 6 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
JarkaT před 7 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 9 hodinami
Výborné kynuté těsto
Nadezda76 před 10 hodinami
Borůvkové muffiny
NikolaV před 10 hodinami
Česnekové trojúhelníky
Rejpalka před 11 hodinami
Tématické fráze:
zapecene maso,
zapečené vepřové maso recepty,
zapecene maso se slehackou,
maso zapečené se šlehačkou,
vepřové řízky se šlehačkou,
zapečené vepřové maso,
zapečené vepřové řízky,
zapečené vepřové maso se šlehačkou,
zapecene maso ve slehacce,
vepřové maso zapečené se šlehačkou,
zapékané maso,
zapečené vepřové závitky,
vepřové řízky zapečené,
zapečené vepřové se šlehačkou,
vepřové maso se šlehačkou,
zapečené maso recept,
recept na zapečené maso,
zapečené řízky se šlehačkou,
vepřové zapečené se šlehačkou,
recepty na zapékané maso
Suroviny:
brambory,
řízek vepřový,
pórek,
šlehačka,
žampióny,
česnek,
sýr,
sůl,
pepř
Komentáře (4)