Steak s žampionovou omáčkou, americké brambory
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 545 kJ / 1 803 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 118,40 g |
| Tuky | 78,40 g |
| Vláknina | 25,60 g |
| Cholesterol | 264 mg |
| Sodík | 328 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 143,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 4. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Steak s žampionovou omáčkou, americké brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xKGl
Moje poznámka
Steak s žampionovou omáčkou, americké brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xKGl
Nejnovější recepty
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 2 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 3 hodinami
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 4 hodinami
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí prsa na smetaně s paprikami
Přidáno před 18 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový závin
Lucy27 před 19 minutami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 47 minutami
Moji utopenci
marky79 před 1 hodinou
Pudinkové cukroví
adela. před 1 hodinou
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 2 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 2 hodinami
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 3 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 3 hodinami
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
Terka.Ambrozkova před 4 hodinami
Tématické fráze:
krkovička s americkými brambory
Suroviny:
pečeně vepřová,
brambory,
olej,
smetana,
žampióny,
sůl,
pepř
Komentáře (13)
překlep
Vy se tu prezentujete m.j. i tím, že mnohdy dokážete zázračné věci...
No, taky nejsem žádné malé ořezávátko; onehdy mi zaskočil lok Metaxy, což ovšem neznamená, že jsem na ni po zádové resustitaci zanevřel, že
Tak to je nad mé schopnosti..., já se věnuji spíše amatérskému kuchtění, že
No, ať se vám daří
No, na jednu stranu mi kanou krokodýlí slzy, že mi nebylo dáno takovou školní jídelnu zažít v reálu
...ale druhak: dokážete si představit přípravu a servis tohoto jídla ve školní jídelně?
Na 4 porce by v surovinách bylo vhodnější uvést: 4 plátky (nebo lépe 4 steaky) 3 cm silné
No, určitě budou vážit více než uvedených 400g, že