Kuřecí steak s klobásou a žampiony
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 665 kJ / 2 549 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,50 g |
Tuky | 180,40 g |
Vláknina | 12,50 g |
Cholesterol | 753 mg |
Sodík | 1,45 g |
Sůl | 3,35 g |
Sacharidy | 121,60 g |
Postup přípravy
Klobásu a žampiony nakrájíme na plátky. Krok 2: V pánvi maso zprudka z obou stran opečeme. Maso vyndáme, dáme na pánev klobásu a restujeme do doby, než bude klobása opečená. Pak přidáme žampiony nakrájené na plátky. Hotové vyndáme na talíř. Krok 3: Omáčku uděláme tak, že do výpeku přidáme máslo a zahustíme hladkou moukou. Přidáme zpět opečené maso, opečené žampiony, klobásu a necháme dusit do měkka. Nakonec dochutíme. Krok 4: Podáváme s hranolky či bramborami.
Zveřejněno 17. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí steak s klobásou a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N3yN
Moje poznámka
Kuřecí steak s klobásou a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N3yN
Nejnovější recepty
Směs hub s medvědím česneku a těstovinami
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí minutka z vykostěných marinovaných stehen
Přidáno před 15 hodinami
Loštická pomazánka s paprikou
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí srdíčka s paprikami a rajčaty
Přidáno před 16 hodinami
Makovec s povidly a pomerančem
Přidáno před 17 hodinami
Koláčky s nektarinkou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezmasý guláš z hlívy
Ajca1 před 26 minutami
Upečená naložená krkovička
tara23 před 1 hodinou
Dršťková polévka z předvařených drštěk
KuchtaPaja před 2 hodinami
Zeleninový guláš bez masa a uzeniny
michna před 2 hodinami
Tvarohová bábovka
Rena64 před 16 hodinami
Ořechová náplň (nejlepší, co znám)
Panova před 17 hodinami
Pěnová bábovka
Sefiragold před 18 hodinami
Květák z horkovzdušné fritézy
MirkaP před 21 hodinami
Houbový pekáček
bobnak před 23 hodinami
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
bobnak před 23 hodinami
Suroviny:
maso kuřecí,
klobása pikantní,
žampióny,
máslo,
mouka hladká,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (11)
Ale zas oceňuji, že si autor stojí na svém
No, mohl byste se z toho vykecat bez ztráty kytičky, pokud byste do postupu někam alibisticky dopsal "podlijeme vodou"
Já bych šel na omáčku přes bešamel a na 150g mouky (+150g másla) se dává skoro 2000 ml mléka (vody)