Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso s paprikama

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Zdenka +++ Zdenka +++

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Porce: asi 8

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 754 kJ /
658 kcal
Bílkoviny107,93 g
Tuky16,77 g
Vláknina6,60 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 273 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy16,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vepřové maso nakrájíme na malé kousky nebo na nudličky, osolíme, opepříme, dáme špetku kari koření (nemusí být pokud je to i pro děti). Očistíme papriky a pokrájíme na nudličky, přidáme pokrájenou malou cibuli na proužky a všechno promícháme a necháme aspoň 0,5 dne naložené. Krok 2: Potom do kastrůlku přidáme trošku sádla nebo oleje, záleží, na čem jste zvyklí smažit, já smažím na oleji. Přidáme trošku mletého kmínu, sladké papriky, grilovací koření a všechno orestujeme, podlijeme trochu vodou a necháme dusit doměkka, nakonec trošku zahustíme. Příloha rýže.

Zveřejněno 24. 11. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Maso s paprikama

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nzQl

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Maso s paprikama

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nzQl

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Zeovna uvažuji, co zítra na oběd...:-p:yes:

jsou skoro stejné,neříkám ře né akorát mají jinou chut.:-)

Zdeni, skoro totožné recepty ne?Dala jsem si je vedle sebe... ;-) Neříkám, že špatné ;-)

Tématické fráze:
vepřové maso recepty, maso s paprikou, vepřové s paprikama, maso, kuřecí maso s paprikama, pečené maso s paprikama, vepřové maso, paprika, cibule, co s paprikama?, co z paprikama, tofu a veprove maso s paprikama, kuřecí s paprikama, maso s paprikami a cibulí, paprika vepřové maso, záklechtka, záklechtka z mouky, vepřové na kmíně s paprikou, na cem smazit, vepřové maso s paprikami, vepřové maso, paprika, veprove maso recept

Suroviny:
maso vepřové, cibule, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, sůl, pepř, olej, koření kari, paprika sušená sladká, koření grilovací, kmín mletý, olej, sádlo, mouka, voda

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu