Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 113 576 kJ / 27 145 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1 939,02 g |
Tuky | 2 114,97 g |
Vláknina | 23,78 g |
Cholesterol | 5,08 g |
Sodík | 53,87 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 76,75 g |
Postup přípravy
Přidáme všechno koření, důkladně promícháme, cca 20-30 minut a dáme do lednice.
Druhý a třetí den důkladně mícháme opět cca 20-30 minut. Krok 3: Nakonec narazíme do střev a necháme pověšené do dalšího dne pořádně oschnout.
Udíme 1 hodinu na 75 C° a dalších 6 hodin na 67C°.
Používám štěpky olše a švestky.
Zveřejněno 2. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí čabajská klobása bez startovací kultury
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q99l
Moje poznámka
Domácí čabajská klobása bez startovací kultury
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q99l
Nejnovější recepty
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 52 minutami
Segedínský závitek
Přidáno před 13 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 13 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 13 hodinami
Chalupářská játra
Přidáno před 13 hodinami
Jarní ptáček
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pokroutky neboli kraple
babca48 před 54 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 8 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 11 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 11 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 11 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Antonausprag před 13 hodinami
Nadýchaný perník z kyšky
MonkaF před 13 hodinami
Gyros kuřecí proužky na smetanové zelenině
Lucie1001 před 14 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
TondaJ před 14 hodinami
Suroviny:
kýta vepřová,
bůček,
sádlo,
rychlosůl,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
kmín drcený,
klobása
Komentáře (2)