Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králík po kanadsku

Hodnocení receptu je 4,2 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

sedlakantonin

Snadný

Doba přípravy 1560 min Doba přípravy: 1560 min

1560 min (1560 min příprava)

Suroviny

Porce: 5 porcí

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 509 kJ /
361 kcal
Bílkoviny10,41 g
Tuky1,56 g
Vláknina36,57 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,23 g
Sůl10,85 g
Sacharidy63,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rozporcovaného králíka dobře omyjeme, z obou stran řádně osolíme a okmínujeme. Krok 2: Přippravené suroviny dobře promícháme a vzniklou směs drobet nalijeme na dno pekáče, poklademe maso a zbytkem směsi dobře zalijeme králíčí maso. Přikryjeme druhým pekáčem. Krok 3: Necháme marinovat do druhého dne. Krok 4: Druhý den trochu podlijeme a upečeme. Podáváme s bramborem, nebo s hranolkami.

Zveřejněno 5. 2. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Králík po kanadsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Xw9v

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Králík po kanadsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Xw9v

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

nemám králíka, ale recept se mi docela líbí, nemuselo by být špatné takto připravit kuře nebo krůtí stehno

tonicek:;-)

Jana Remkova:Díky za pochvalu a dobrou chuť.

Vyzkoušeno, snězeno :-). Nedělala jsem to z celého králíka, měla jsem jen přední nohy a pro mne je to dost. Podle toho jsem zredukovala i všechny suroviny. Vynikající!!! Přidávám foto;-)

hosta: Mají. Možná se nejmenuje Moravanka, ale mají tu směs, ujišťuji tě. Mám tam sestru, jak známo;-)

Líbí;-):-p:yes:

hosta:moravanku jsem si přidal sám,aby maso ylo pikantněji natažené
ahoj Tondawww.toprecepty.cz/images/design/smajlici/10.gif

Recept nevypadá vůbec špatně:yes: - to jsem ráda, že mají v Kanadě moravanku:-D:-D:-D

Tématické fráze:
králík na moravance, králík recepty, kralík pokanadsku, králík po indicku, recepty z králíka, maminčiny recepty kralik po kanacku, pečený králík na moravance, kralik po kanacku, recepty na králíka, recept na králíka, králík s moravankou, recepty králík, králík recept, pečeny kralik s moravankou, kralikpokanadsku, králík na kanadský způsob, kanadský naložený králik, kr?l?k po kanadsku, ktalik po kanadsku, recept kraluk po

Suroviny:
králík, česnek, kečup ostrý, omáčka sojová, omáčka worcesterová, cibule, chilli, pepř, moravanka, okurky sterilované, kmín celý

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu