Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mandarinkový řez s třepacím krémem

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

hanahcotton hanahcotton

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 038 kJ /
1 443 kcal
Bílkoviny49,47 g
Tuky61,04 g
Vláknina2,30 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 562 mg
Sůl1,53 g
Sacharidy172,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Upečeme korpus.....vajíčka s vodou a cukrem vyšleháme do husté pěny. Poté přidáme olej a mouku, smíchanou s práškem do pečiva. Těsto vylijeme na pečící papír a upečeme ve vyhřáté troubě. Necháme vychladnout. Krok 2: Připravíme krém. Do plastové nádoby s víkem dáme smetanu na šlehání, pudinky, 2 plechovky mandarinek a šťávu z velkých mandarinek. Nádobu uzavřeme a třepeme s ní tak dlouho, až se obsah uvnitř téměř nehýbe, protože ztuhne. Potom přidáme tvaroh a zakysanou smetanu a vše dobře promícháme vařečkou. Krok 3: Studený piškotový korpus potřeme pikantní marmeládou, na kterou dáme vrstvu krému. Ozdobíme celými mandarinkami a čokoládovou polevou. Necháme hodinu v lednici odpočinout a podáváme.

Zveřejněno 11. 2. 2018

Poznámka autorky hanahcotton

V originál třepacím krému je pouze pudink, smetana ke šlehání a kompotované ovoce. Já jsem krém trochu vylepšila...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VqGX

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VqGX

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (7)

Vynikající, jednoduchý a osvěžující dezert.:yes:

Lenka Beresikova 26. 2. 2018 19:09
Děkuji, chci na víkend vyzkoušet.

Lenka Beresikova 26. 2. 2018 10:20
Chtěla jsem se zeptat na jak velký plech je zakusek? Děkuji

Lenka Beresikova 26. 2. 2018 19:08
hanahcotton:

Zobrazit starší odpověď

Já jsem vždycky ty hrk-krk moučníky obcházela uctivým obloukem, že neee.....Ale tohle....to snad jooo...:-K:yes:

Eja57: Je to opravdu rychlovka.....;-)

Tématické fráze:
třepací krém, mandarinkový řez, mandarinkové řezy hrk hrk, hrk krk mandarinkové řezy, třepací řez, třepací s mandarinkami, řezy hrk krk, mandarinkové řezy, řezy s pudinkem za studena, trepaci buchta s mandarinkami, mandarinkové řezy za studena, hrk krk řezy, recept krem ole s mandarinkama, mandarinkový řez pudinkový krém, pudinkové řezy za studena, mandarinkovy orgazmus, třepací krém z pudinku za studena, mandarinkove rezy ole, řez olé mandarinky, řezy s mandarinkami

Suroviny:
vejce, cukr písek, voda, olej, prášek do pečiva, mouka hladká, marmeláda pikantní, smetana ke šlehání, kompot mandarinkový, pudink vanilkový, smetana zakysaná, tvaroh, mandarinky, poleva čokoládová, cukr

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu