Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 861 kJ / 684 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,60 g |
Tuky | 25,52 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 360 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 27,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Bulvu fenyklu očistíme - sloupneme vrchní slupku, vyhodíme, odřízneme "chmýří" a necháme třeba na ozdobu. Bulvičku nakrájíme na plátky, vložíme do kastrolku s trochou másla, lehce osolíme a dusíme na mírném plameni pod pokličkou doměkka, cca 15 minut, kontrolujeme, ev. trochu podlijeme.
Krok 2: Kuřecí játra očistíme. Orestujeme je na oleji na pánvi, minutková příprava, na závěr osolíme, opepříme. Vyjmeme a ve výpeku velmi rychle podusíme plátky jablka.
Krok 3: Podáváme fenykl, játra, jablko, třeba s bagetkou.
Zveřejněno 17. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí játra s fenyklem a jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9VwY
Moje poznámka
Kuřecí játra s fenyklem a jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9VwY
Nejnovější recepty
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 7 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 11 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 13 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 14 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 14 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 4 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 5 hodinami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 5 hodinami
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 9 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 10 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 10 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 11 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 11 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 13 hodinami
Suroviny:
játra kuřecí,
fenykl,
jablko,
máslo,
olej,
pepř
Komentáře (2)