Domácí lučina s medvědím česnekem
Domácí svěží a lehký sýr jemné konzistence smíchaný s nasekanými čerstvými voňavými bylinkami skvělé chutná namazaný na čerstvém pečivu, nebo z něho můžete připravit vynikající pomazánku.
Postup přípravy
Krok 1: Jogurty smícháme se smetanou a osolíme.
Krok 2: Medvědí česnek nebo pažitku omyjeme a nasekáme. Přidáme je do jogurtu se smetanou a zamícháme.
Krok 3: Na cedník rozložíme plátýnko, na které směs nalijeme a plátýnko zavážeme. Dáme ho do mísy nebo hrnce a necháme překapat v lednici po dobu 24 hodin.
Zveřejněno 19. 4. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí lučina s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vBkr
Moje poznámka
Domácí lučina s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vBkr
Nejnovější recepty
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 2 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 5 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 6 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno před 18 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 18 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
trdlo před 59 minutami
Kuřecí játra na paprikách
Wanilor před 1 hodinou
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Miroslav81 před 2 hodinami
Máslový mazanec
P@cka před 3 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Styliane před 3 hodinami
Pokroutky neboli kraple
babca48 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 13 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 16 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 16 hodinami
Tématické fráze:
jak prekapat jogurt pres platynko
Suroviny:
jogurt bílý,
smetana ke šlehání,
sůl,
česnek mědvědí
Komentáře (1)