Náš cuketový perník (hrnkový)
Snadný a rychlý hrnkový perník z cukety je vláčný a hotový během chvilky. Voní po perníkovém koření a cuketu v něm ani nepoznáte. Ideální moučník i pro všední letní dny, kde je potřeba zpracovat úrodu.
Suroviny pro 1 plech
plech 30 x 40 cm
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 097 kJ / 3 369 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,80 g |
| Tuky | 154,12 g |
| Vláknina | 59,90 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 227 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 396,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mouky smícháme s kypřicím práškem a erythritolem.
Krok 2: V míse smícháme nastrouhanou vymačkanou cuketu, olej a vejce. Přidáme mouky smíchané s erythritolem, kakao a skořici.
Krok 3: Vše důkladně promícháme a vylijeme na plech vyložený pečicím papírem.
Krok 4: Pečeme ve vyhřáté troubě na 180 °C asi 30 minut.
Zveřejněno 15. 8. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Náš cuketový perník (hrnkový)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5mMZ
Moje poznámka
Náš cuketový perník (hrnkový)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5mMZ
Nejnovější recepty
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 40 minutami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 1 hodinou
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 2 hodinami
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí prsa na smetaně s paprikami
Přidáno před 16 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sachr cukroví
adela. před 6 minutami
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 1 hodinou
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 1 hodinou
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
Terka.Ambrozkova před 2 hodinami
Babiččin mazanec
Vlastali před 2 hodinami
Vánoční rybí polévka s jikrami a mlíčím
MilanJ před 2 hodinami
Vinná klobása trochu jinak
Mech_cz před 2 hodinami
Minutkový kuřecí guláš
Mimino před 3 hodinami
Pečená vinná klobása se zelím (z remosky)
Susanna před 4 hodinami
Suroviny:
cuketa,
mouka polohrubá,
mouka špaldová celozrnná,
olej řepkový,
vejce,
kakao holandské,
prášek do perníku,
skořice
Komentáře (8)
No, taky sedím u PC
https://www.google.com/search?q=erythritol&oq=eryt...