Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Holandské jitrnice

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

HankaPu HankaPu

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 459 kJ /
588 kcal
Bílkoviny51,11 g
Tuky37,62 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 608 mg
Sodík 1,70 g
Sůl4,17 g
Sacharidy11,15 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Jitrnice vymačkáme do mísy, přidáme vejce a nastrouhaný sýr a důkladně promícháme. Krok 2: Ve vymazaném pekáčku pečeme dozlatova. Krok 3: Jako přílohu jsem dala kočičák (lepenice), kdo nezná, tak jsou to rozšťouchané brambory s kyselým zelím. Krok 4: Část zelí jsem podusila na cibulce a část přidala syrové.

TIP: Jak připravit domácí jitrnice?

Zveřejněno 30. 3. 2009

Poznámka autorky HankaPu

Do směsi se také můžou přidat nasekané bylinky a naťe podle sezóny. Je to rychlé a chutné i studené, třeba s chlebem.

Zdroj: recept mám vystřižený z nějakého časopisu ,kde je jako autorka uvedena Věra Regnerová

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Holandské jitrnice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/981J

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Holandské jitrnice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/981J

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
jak úpéct jitrnici, jitrnice recept, jak opect jitrnici, holandský prejt, jak upect jelito, jitrnice, pečené jelita a jitrnice, jak upéct jelita, pečené jitrnice, pečená jitrnice, jitrnice pečení, jak upect jitrnice, věra regnerová, recepty z jitrnice, jitrnice s bramborem, pečené jelito a jitrnice, jitrnice příloha, holanske jitrnice, recept na jitrnice, lepenice kluci v akci

Suroviny:
jitrnice, vejce, sýr tvrdý

Přidat fotografie receptu