Postup přípravy
Zveřejněno 24. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Provensálské medailonky z panenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZRY
Moje poznámka
Provensálské medailonky z panenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZRY
Nejnovější recepty
Sumeček africký na rozmarýnu s mrkvovo-bramborovým pyré
Přidáno před 17 minutami
Bramborové karbanátky plněné mozzarellou
Přidáno před 2 hodinami
Duhový Coleslaw
Přidáno před 4 hodinami
Pastináková bábovka
Přidáno 17. 10. 2024 12:00
Dušené dršťky s pikantními fazolemi
Přidáno 17. 10. 2024 08:25
Chlupaté knedlíčky s dýní
Přidáno 16. 10. 2024 20:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Chlebový kvásek z pražské pekárny dosáhl velkého úspěchu. Jako jediný z Česka je uložen v kvasové knihovně v Belgii
Maďarské slané nudle s tvarohem: Túrós csusza s dozlatova vypečenou slaninou navrchu chutnají božsky
Pochoutkový salát podle ČSN: Retro klasika je levná a snadná na přípravu, navíc stále potěší svou jedinečnou chutí
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na rýži
Dendula3211 před 26 minutami
Kaťák s houbami
mari malinska před 2 hodinami
Zapečené mleté kuličky s gnocchi a sýrem
Vanika před 15 hodinami
Mazanec z pekárny
Hanina65 před 17 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Petaja 17. 10. 2024 12:11
Voňavý tvarohový koláč s jablky
esstelle 17. 10. 2024 12:08
Špačci z mletého masa
Wikki 17. 10. 2024 09:38
Kuřecí směs na asijský způsob
dexulka 16. 10. 2024 19:45
Houbová omáčka dle Jitky
arabam 16. 10. 2024 16:51
Tématické fráze:
hovězí panenka,
hovezi panenka recepty,
hovězí medailonky,
recept hovězí panenka,
recepty hovězí panenka,
recepty z hovězí panenky,
hovězí panenka recept,
svíčková panenka,
recepty z panenky,
uzená panenská svíčková,
recepty na panenku,
panenka recept,
recept na hovezi panenku,
recepty hovězí medailonky,
medailonky ze svíčkové,
svíčkové medailonky,
minutky z panenky,
panenka recepty,
uzená svíčková,
svíčková minutka
Suroviny:
panenka vepřová,
koření provensálské,
sůl,
olej
Komentáře (2)