Zavařené vepřové maso
Když chcete najít zaručený recept na zavařování masa, najdete dva způsoby přípravy - z masa syrového nebo pečeného. Další otázkou je použití koření, které může způsobit rychlejší kažení. Náš recept je ze syrového masa a pouze se solí.
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na větší kostky, narovnáme do umytých zavařovacích sklenic, přidáme sůl a vodu. Sklenice dobře očistíme a zavíčkujeme.
Krok 2: Sterilujeme při 100 °C asi 2,5 hodiny.
Krok 3: Maso je výborné jak za studena, tak i ohřáté, třeba s bramborem.
Zveřejněno 8. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zavařené vepřové maso
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jnVP
Moje poznámka
Zavařené vepřové maso
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jnVP
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 10 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 11 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 11 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 13 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 16 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 6 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 9 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 10 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 11 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 12 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 13 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 14 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 15 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 15 hodinami
Tématické fráze:
zavařené maso,
zavařování vepřového masa do sklenic,
zavařování vepřového masa,
jak zavarit veprove maso,
zavaření vepřového masa,
vepřové maso ve sklenici,
zavarovani peceneho veproveho masa,
jak zavarit maso,
jak zavařit maso do sklenic,
zavařování masa,
jak zavařit pečené vepřové maso,
zavarovane veprove maso,
konzervace masa,
zavařené pečené vepřové maso,
recept na zavařené maso,
konzervace vepřového masa,
domácí zavařené maso,
zavareni masa,
nakládání masa do sklenic,
zavařené maso do sklenic
Suroviny:
maso vepřové,
sůl,
voda
Komentáře (39)
Částečně s vámi souhlasím, ale naštěstí je u rcp fotečka, takže autorka patrně používá sklenice 700ml
U nás se převeliké oblibě těší maso podle tohoto postupu: http://www.zabijacky.cz/news/zavarovani-masa-do-sk...
V komentářích je často zmiňováno i zavařování pečeného masa...
No, neříkám tak ani tak které že maso je chutnější, ale v chuti mezi nimi rozdíl je
já taky