Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Minutkové kuřecí nudličky

Hodnocení receptu je 5,0 (158×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

ivulinka ivulinka

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 20 min

60 min (40 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Kuřecí maso je díky své časové nenáročnosti ideální k přípravě rychlého oběda či večeře. Chuťově není výrazné, a proto ho můžete ochutit a kombinovat s jinými přísadami dle libosti. Můžete vyzkoušet jednoduchou marinádu s pórkem.

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie922 kJ /
220 kcal
Bílkoviny0,63 g
Tuky22,28 g
Vláknina0,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 337 mg
Sůl0,95 g
Sacharidy4,07 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a poprášíme Solamylem. Krok 2: V misce smícháme sójovou omáčku, worcester, olej a sušený zázvor. Maso v misce promícháme se vzniklou marinádou. Polovinu pórku nakrájíme na kolečka a promícháme s naloženým masem, necháme odležet. Krok 3: V pánvi rozehřejeme máslo s olejem, maso zprudka orestujeme, aby nestihlo pustit šťávu. Restujeme pouze pár minut, aby se maso delší tepelnou úpravou nevysušilo. Před odstavením z ohně přidáme druhou polovinu pórku, který jsme nakrájeli na kolečka. Podle chuti můžeme dosolit. Krok 4: Chutnou přílohou jsou opékané brambory.

TIP: Jak vykostit kuře

Zveřejněno 3. 11. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pnEy

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pnEy

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (50)

Chuťově výborné akorát jsme zvyklí na více omáčky takže jsem jen nadstavila vývarem a nemělo to chybu

Díky, dost dobré. :-)

gabikka: tak to mě těší :-K a děkuji za milý komentář:-K

Rychlé a vynikající. Určitě budu dělat častěji.:yes:

Nechala jsem naložené 2 dny a bylo krásně jemné. :-8

jirih: dėkuji:-K

Dneska uvařeno a můžu říct Lahoda. :-8
Přidal jsem foto, pokud nevadí. :-8

Dávám palec nahoru a určitě to v brzké době vyzkouším. :) :-)

:-)<3:-K

slabici: děkuji:-K

Rychlý a jednoduchý. Už vím, jak na kuřecí maso :yes:

Daninek: taky dekuji:-)

Náhodou jsem si tohoto receptu všimla a určitě nelituji. Již jsem ho vyzkoušela a opravdu je to rychlé a výborné. Maso úžasně šťavnaté. Děkuji:yes:

ja to delam taky tak, jen pridavam i zloutek z vajicka a v te marinade to necham tak hodinku polezet. Z bilku usleham snih a pred pecenim to k tomu jemnym vmichanim pridam. Musite vyzkouset, kolem masa se udela jakoby houba, je to vynikajici a stavnate, k tomu hranolky. To se podavalo kdysi jako minutka v drahych restauracich. :yes:<3 a i ten problem se solamylem tim padem zmizne :-K

Ivo dělala jsem téměř stejně, jen jsem přidala červenou papriku..moc dobré a přidala jsem foto jestli nevadí..;-):-K

Načíst další komentáře (15)

Tématické fráze:
kuřecí nudličky, kuřecí nudličky recept, recepty kuřecí maso nudličky, kuřeci minutky, minutky z kureciho masa, recepty z kuřecího masa minutky, kuřecí nudličky recepty, recept na kureci nudlicky, kuřecí maso na nudlicky, recepty minutky z kuřecího masa, minutky z kuřecího masa recept, kuřecí na nudličky, recepty kuřecí nudličky, recept kuřecí nudličky, minutkové recepty, přírodní kuřecí nudličky, minutky recepty, kuře na nudličky, nudličky z kuřecího masa, kureci maso minutky

Suroviny:
kuře, sůl, pepř, solamyl, omáčka sojová, omáčka worcesterová, olej, zázvor sušený, pórek, olej, máslo

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu