Rarášci z vepřové kýty v pikantní marinádě
Drobné vepřové řízky z vepřové kýty naložené v chutné marinádě z vajec, worcesterové omáčky a sýrové pomazánky dokřupava a dozlatova osmažené vám určitě zachutnají. Navíc je připravíte snadno a rychle.
Suroviny pro 15 kusů
15kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 330 kJ / 1 035 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,34 g |
Tuky | 31,29 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 718 mg |
Sodík | 709 mg |
Sůl | 2,42 g |
Sacharidy | 64,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na tenké plátky, poté naklepeme a nařežeme na drobné kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.
Krok 2: V hlubší nádobce s víkem ušleháme vejce s worcesterem a Solamylem. Vmícháme sýrovou pomazánku, cibuli a přidáme nakrájené maso. Opět promícháme a necháme 3 hodiny uležet v lednici.
Krok 3: Z uleželé směsi tvarujeme do pánve s rozehřátým olejem menší řízečky a pozvolna je smažíme z každé strany cca 5 minut. Usmažené klademe na papírovou utěrku, odsát přebytečný tuk.
Krok 4: Jako příloha může být bramborová kaše nebo čerstvé pečivo.
Zveřejněno 14. 11. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rarášci z vepřové kýty v pikantní marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o4oK
Moje poznámka
Rarášci z vepřové kýty v pikantní marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o4oK
Nejnovější recepty
Čokoládové hvězdy Bertíka Sacherky
Přidáno před 9 hodinami
Losos s černou čočkou
Přidáno před 12 hodinami
Vanilkové rohlíčky a kuličky
Přidáno před 16 hodinami
Malinové "obrázky"
Přidáno před 18 hodinami
Kynuté chuťovky z batátů
Přidáno před 22 hodinami
Rusalčiny věnečky
Přidáno 20. 12. 2024 18:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Nejlepší štědrovečerní řízek z horkovzdušné fritézy: Viktorie z MasterChefa poradila, jak připravit perfektní slavnostní jídlo
Radek Kašpárek prozradil, v čem je kouzlo jeho bramborového salátu: Cibuli nedávám syrovou, zeleninu vařím i s octem, říká
Plněné knedlíky se zelím podle knedlíkového mistra se hodí i k huse a jsou výborným zpestřením svátečního menu
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drožďová polévka
Lusssie před 6 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
zuzikm před 7 hodinami
Cukeťák II
mendorf před 7 hodinami
Francouzské brambory podle Menutovky od Koko
mafinka888 před 11 hodinami
Opilý salám (čokoládový)
luciknap před 11 hodinami
Cukroví - plněné ořechy
renias před 12 hodinami
Kuře po staropražsku
Hanes před 12 hodinami
Bramborové knedlíky
snejkee před 14 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
stefi.f47 před 16 hodinami
Tématické fráze:
vepřová kyta recepty,
vepřová kýta,
recepty z vepřové kýty,
vepřová kýta recept,
recept na rarášci z vepřového,
rarasci z vepřového masa,
vepřové rarášky,
recept z vepřové kýty,
recepty z kýty,
vepřový rarášek,
vepřová kyta.recept,
rarášci z z vepřového masa,
kýta vepřové maso recepty,
rarášky z vepřového masa,
recept na vepřové rarášky,
recept z kyty,
vepřové rarášek,
pikantní vepřová kýta,
veprovy rarasek,
rarasci z veproveho
Suroviny:
kýta vepřová,
pomazánka sýrová,
vejce,
omáčka worcesterová,
solamyl,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
olej
Komentáře (10)