Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 306 kJ / 2 224 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 221,75 g |
Tuky | 148,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 540 mg |
Sodík | 2,90 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 0,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Duhová pečeně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K68z
Moje poznámka
Duhová pečeně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K68z
Nejnovější recepty
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 2 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 2 hodinami
Chalupářská játra
Přidáno před 2 hodinami
Jarní ptáček
Přidáno před 2 hodinami
Cuketové rizoto s medvědím česnekem, sušenými rajčaty a čedarem
Přidáno před 5 hodinami
Tortillový koláč s vejci a ředkvičkami
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 4 minutami
Krůtí plátky se zeleninou
Antonausprag před 2 hodinami
Nadýchaný perník z kyšky
MonkaF před 2 hodinami
Gyros kuřecí proužky na smetanové zelenině
Lucie1001 před 3 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
TondaJ před 3 hodinami
Americké čokoládové cookies
SofieA před 3 hodinami
Barevné makronky
_Daniela_ před 5 hodinami
Jahodová zmrzlina
Ennia před 6 hodinami
Vepřové na houbách a zeleném kari
trdlo před 6 hodinami
Kuřecí rarášci z trouby
veronika_straka před 7 hodinami
Tématické fráze:
hovězí maso recepty,
hovězí pečeně z kýty,
hovězí pečeně z kýty recept,
hovězí kýta recepty,
hovězí,
hovezi maso,
5 druhů hovězí pečeně,
duhove dorty,
pečení recepty¨,
online pečení,
pečení recepty,
druhy hovezích pečení,
hovezi pecene druhy,
hovězí pečeně z kýty recepty,
hovězí pečeně z kýty rajská,
hovězí pečeně na bazalce,
druhy hovězí pečeně,
duhová pečeně koření,
pečení hověziho masa 12 hodin,
hovězí pečeně s kýty
Suroviny:
maso hovězí,
maso vepřové,
koření duhová pečeně,
špek uzený,
cibule,
sůl,
mouka hladká
Komentáře (6)