Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 45 826 kJ / 10 953 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 887,50 g |
Tuky | 822,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,15 g |
Sodík | 2,78 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Mezitím vyvaříme sklenice a nakrájíme kůži na čtverce asi tak 5x5 cm. Krok 2: Do každé sklenice dáme na dno čtverec kůže, naplníme masem, opět dáme čtverec kůže, lžíci převařené vody, lžičku sádla a zavíčkujeme. Sklenice by měly být naplněné tak 1 cm pod okraj. Krok 3: Vaříme první den na 95 °C 2 hodiny a druhý den ještě 1 hodinu.
Zveřejněno 29. 11. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zavařené maso ve vlastní šťávě, jak dělám já
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYw5y
Moje poznámka
Zavařené maso ve vlastní šťávě, jak dělám já
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYw5y
Nejnovější recepty
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 45 minutami
Malinová bublanina
Přidáno před 1 hodinou
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 1 hodinou
Sýrové dukátky se zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Kůzlečí roláda s nádivkou
Přidáno před 8 hodinami
Topinky se zajíčky
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 1 hodinou
Nejlepší špenát
joanam před 5 hodinami
Kuře na medu
Lubos74 před 9 hodinami
Domácí nudle
Lubos74 před 9 hodinami
Dva beránci...
Santa Suzana21 před 9 hodinami
Čokoládová zmrzlina
Krys0760 před 11 hodinami
Budapešťská pomazánka II.
PetrZappa před 17 hodinami
Babiččin trhanec s jablky
eviii před 22 hodinami
Martinské rohlíčky
Fitulka před 23 hodinami
Suroviny:
kýta vepřová,
bůček bez kosti,
rychlosůl,
kůže z bůčku,
voda,
sádlo vepřové
Komentáře (6)