Timovo utopenci
Utopenci jsou klasika, na kterou má každý svůj vlastní recept. Někdo je krájí na kolečka, jiný pouze prořezává. Uvažujete-li o jejich přípravě, můžete vyzkoušet následující recept, základem je kvalitní uzenina a cibule, zalité octovým nálevem.
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 12. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Timovo utopenci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPlEn
Moje poznámka
Timovo utopenci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPlEn
Nejnovější recepty
Bezlepkové dia koblížky
Přidáno před 8 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Přidáno před 14 hodinami
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči v pomalém hrnci
Přidáno 1. 4. 2025 18:34
Květák pečený v těstíčku s parmazánem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 1. 4. 2025 17:16
Vajíčkový cottage salát
Přidáno 1. 4. 2025 14:00
Palačinky v troubě
Přidáno 1. 4. 2025 12:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chutné vafle
Reveroger před 2 hodinami
Kedlubnový míchaný salát
Sahula před 2 hodinami
Kedlubnový salát s okurkou
Sahula před 2 hodinami
Hovězí plátky na špeku a pórku
Ongbac3 před 2 hodinami
Pomazánka z tuňáka
radekfiala před 3 hodinami
Sýrová omáčka
_martakrizk8_ před 4 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Ashelin před 4 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Rradka před 4 hodinami
Rychlá buchta Margot
XNika před 6 hodinami
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
lukasvanek237 před 6 hodinami
Suroviny:
špekáček,
cibule,
voda,
cukr,
ocet,
olej,
pepř čtyř barev,
ocet,
voda,
cukr,
koření nové koření,
pepř čtyř barev,
bobkový list
Komentáře (3)