Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 806 kJ / 432 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,96 g |
Tuky | 7,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 336 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Vhodné přílohy : houskový knedlík nebo těstoviny, případně rýže.
Zveřejněno 26. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zadělávané kuřecí žaludky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vxD8
Moje poznámka
Zadělávané kuřecí žaludky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vxD8
Nejnovější recepty
Placičky ze salátu s vejcem
Přidáno před 2 hodinami
Jarní bramborový salát s ředkvičkami a koprem
Přidáno před 4 hodinami
Polský mazurek
Přidáno před 4 hodinami
Pomazánka z medvědího česneku
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaný bůček pro babičky a dědečky
Přidáno před 8 hodinami
Hovězí kapsa pana lesního
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Štavnatá medium well panenka na česneku s bylinkami
ReceptyOdTondy před 8 minutami
Čočková polévka z červené čočky trochu jinak
Bubik001 před 1 hodinou
Jablkový perník
vera64 před 1 hodinou
Nakládané ředkvičky
Capri1412 před 1 hodinou
Pečené vepřové koleno
Kveta58 před 1 hodinou
Banánové vafle
PetrZappa před 2 hodinami
Kaše z ovesných vloček
PetrZappa před 2 hodinami
Brambory pečené s cibulí a žampiony
Slanky před 3 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí žaludky,
zadělávané drubky,
kuřecí žaludky recepty,
kureci žaludky recept,
nejlepší recept zadělávané dršťky,
recept na kureci zaludky,
zadělávané drůbeží žaludky,
zadělávané kachní žaludky,
zadělávané kuřecí srdíčka,
zadělávané krůtí žaludky,
drubeží žaludky,
recept kuřeci žaludky,
zadělávané kuřecí drůbky,
zadělávané kuřecí,
krutí žaludky,
recepty na kuřecí žaludky,
zadelavanezaludky,
recepty kureci zaludky,
zadělávené drůbeží žaludky,
kuřecí žaludky - recepty
Suroviny:
žaludky kuřecí,
voda,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
cibule,
olej,
mouka hladká,
smetana
Komentáře (5)