Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 600 kJ / 383 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,00 g |
Tuky | 2,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 330 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ryba v kořeněném těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D0QY
Moje poznámka
Ryba v kořeněném těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D0QY
Nejnovější recepty
Pečené brambory s chřestem
Přidáno před 9 hodinami
Bezlepková bábovka s vaječným likérem
Přidáno před 10 hodinami
Květákový koláč à la pizza bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno 25. 4. 2025 12:56
Chléb z červené čočky s tahini (vhodný pro diabetiky)
Přidáno 25. 4. 2025 11:41
Mrkvový beránek a kakaové slepičky a vajíčka
Přidáno 24. 4. 2025 18:59
Ovocná tlačenka
Přidáno 24. 4. 2025 17:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tchýnino výtečné kuřecí maso
50Mirka před 2 hodinami
Černá čočka beluga s chřestem a pošírovaným vejcem
TondaJ před 3 hodinami
Kávové děrované řezy
Noumik před 5 hodinami
Těstoviny s bešamelem
Hedra před 5 hodinami
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
Antonausprag před 5 hodinami
Domácí bábovka z podmáslí
Marcela Kr. před 5 hodinami
Pizza jako z pizzerie
david.manda83 před 6 hodinami
Výborné kynuté těsto
Nadezda76 před 6 hodinami
Máslové makovky
Wanilor před 6 hodinami
Zeleninový salát s brokolicí a vejci
faluska před 8 hodinami
Tématické fráze:
těstíčko na obalování ryb,
pstruh v těstíčku,
jak obalit rybu,
těstíčko na obalení ryb,
testíčko,
čínské těstíčko,
zapečená ryba v těstíčku,
obalena ryba,
smazena ryba v testicku,
ryba vtesticku,
na ryby,
obalování ryb,
těstíčka,
recept na riby,
testo na obaleni ryb,
ryba do mleka,
obalovaní ryby,
pangásius v těstíčku,
recepty na riby obalovanem v testicku,
obalování smažené ryby
Suroviny:
ryba,
vejce,
mléko,
koření na ryby,
omáčka worcesterová,
mouka hladká
Komentáře (3)