Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 665 kJ / 637 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,82 g |
Tuky | 35,82 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 292 mg |
Sodík | 172 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 11,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr pečený s houbami a cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dljq
Moje poznámka
Kapr pečený s houbami a cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dljq
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 42 minutami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 3 hodinami
Boží milosti
Přidáno před 15 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Velikonoční minizákusky
Přidáno 20. 4. 2025 06:38
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Moravské zelí
JuliePetule před 32 minutami
Nejlepší bramboráky jaké znám
Buba48 před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
LucietaTom před 2 hodinami
Biskupský chlebíček II
LucietaTom před 2 hodinami
Klasické palačinky
Coolbins před 3 hodinami
Argentinská křídla
wimra před 4 hodinami
Kuře na paprice s hráškem
Moanka před 4 hodinami
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 11 hodinami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 12 hodinami
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 13 hodinami
Tématické fráze:
kapr na houbách,
kapr recept,
peceny kapr na houbach,
kapr s houbami,
pečený kapr v troubě,
kapr s houbama,
pečený kapr na sušených houbách,
pečený kapr s cibuli a houbami,
pečený kapr s houbami a s cibulí,
kapr a houby,
pečený kapr na cibuli s houbami,
pečený kapr na cibuli,
kapr shoubami a cibulí,
pečený kapr s houbami,
rybí polévka z kapra,
pečený kapr .na houbách,
kapr a houby recepty,
kapr s houbami a s cibulí,
kapr pečený na na houbách,
kapr na sušených hub
Suroviny:
kapr,
houby sušené,
cibule,
česnek,
máslo,
kmín drcený,
paprika sušená sladká,
sůl
Komentáře (2)