Žampiony na uzeném boku a cibuli
Žampiony jsou nejoblíbenější pěstovanou a prodávanou houbou díky své jemné chuti. Přidávají se do omáček, krémových polévek i smažených pokrmů. Tady vám je nabízíme v kombinaci s bůčkem a cibulí.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 181 kJ / 999 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,70 g |
Tuky | 72,07 g |
Vláknina | 27,00 g |
Cholesterol | 93 mg |
Sodík | 2,01 g |
Sůl | 5,50 g |
Sacharidy | 33,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 6. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampiony na uzeném boku a cibuli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6YPR
Moje poznámka
Žampiony na uzeném boku a cibuli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6YPR
Nejnovější recepty
Barevná vajíčka
Přidáno před 1 hodinou
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 1 hodinou
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 4 hodinami
Plněná jehněčí roláda
Přidáno před 5 hodinami
Domácí těsto kataifi
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 13 minutami
Šlehačkový beránek
Petule123 před 1 hodinou
Čevabčiči do trouby
Terenees před 2 hodinami
Bramborový guláš - buřtguláš
MonkaF před 2 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Bretik před 3 hodinami
Aljašská treska se smetanou
terezaST před 3 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova před 3 hodinami
Luxusně nadýchaný velikonoční mazanec (Svěceník)
Pettyna před 3 hodinami
Velikonoční mazanec
Mili5 před 4 hodinami
Suroviny:
žampióny,
bůček uzený,
cibule,
olej,
kmín drcený,
omáčka worcesterová,
pepř mletý,
sůl,
voda,
máslo
Komentáře (7)