Timovo utopenci
Utopenci jsou klasika, na kterou má každý svůj vlastní recept. Někdo je krájí na kolečka, jiný pouze prořezává. Uvažujete-li o jejich přípravě, můžete vyzkoušet následující recept, základem je kvalitní uzenina a cibule, zalité octovým nálevem.
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 12. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Timovo utopenci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPlEn
Moje poznámka
Timovo utopenci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPlEn
Nejnovější recepty
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno před 5 hodinami
Bábovičky z dětské krupičky
Přidáno před 5 hodinami
Placičky ze salátu s vejcem
Přidáno před 5 hodinami
Jarní bramborový salát s ředkvičkami a koprem
Přidáno před 7 hodinami
Polský mazurek
Přidáno před 8 hodinami
Pomazánka z medvědího česneku
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová pomazánka se šunkou a vejci
adelaku před 3 hodinami
Štavnatá medium well panenka na česneku s bylinkami
ReceptyOdTondy před 3 hodinami
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Zuzkamo před 4 hodinami
Čočková polévka z červené čočky trochu jinak
Bubik001 před 4 hodinami
Jablkový perník
vera64 před 5 hodinami
Nakládané ředkvičky
Capri1412 před 5 hodinami
Pečené vepřové koleno
Kveta58 před 5 hodinami
Rychlá buchta s tvarohem a povidly - chuť jako hanácké koláče
VeraPra před 5 hodinami
Banánové vafle
PetrZappa před 5 hodinami
Kaše z ovesných vloček
PetrZappa před 5 hodinami
Suroviny:
špekáček,
cibule,
voda,
cukr,
ocet,
olej,
pepř čtyř barev,
ocet,
voda,
cukr,
koření nové koření,
pepř čtyř barev,
bobkový list
Komentáře (3)