Hovězí na hrubozrnné hořčici
Hovězí maso z kližky, pokud je dobře připravené, je lahůdka. Správně vychutit a využít k tomu hrubozrnnou hořčici, pivo a chilli omáčku je pak odvážná kombinace, kterou uvítají milovníci pikantních jídel. Vyzkoušejte, budete příjemně překvapeni.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 995 kJ / 1 672 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,91 g |
Tuky | 97,64 g |
Vláknina | 12,85 g |
Cholesterol | 358 mg |
Sodík | 2,50 g |
Sůl | 6,20 g |
Sacharidy | 47,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí na hrubozrnné hořčici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYRV5
Moje poznámka
Hovězí na hrubozrnné hořčici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYRV5
Nejnovější recepty
Pikantní květák se zastřenými vejci (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Špagety s kuřecím masem a bazalkovým pestem
Přidáno před 14 hodinami
Segedín z trouby
Přidáno před 16 hodinami
Měkké banánové sušenky
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí maso s houbami a brokolicí
Přidáno před 20 hodinami
Líbezné toasty k snídani
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hustá žampiónová omáčka s kuřecími nudličkami
trdlo před 5 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
ZuzkaBob před 7 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
horackovapetra před 10 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 11 hodinami
Šlehačkový koláč s jablky
knihomolka před 11 hodinami
Nejmilejší koprovka
Hanina65 před 12 hodinami
Langoše z jogurtu
lunav1 před 13 hodinami
Bábovka se strouhanými jablky
BaoAn před 14 hodinami
Langoše jednohubky
lunav1 před 14 hodinami
Krkovička z trouby
stepankovasarka před 14 hodinami
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
špek,
sádlo,
paprika čerstvá červená,
mrkev,
houby čerstvé,
pivo černé,
vývar hovězí,
hořčice hrubozrnná,
omáčka chilli sladká,
hrášek mražený,
kmín mletý,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (8)