Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 867 kJ / 1 163 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,55 g |
Tuky | 73,16 g |
Vláknina | 7,06 g |
Cholesterol | 249 mg |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 15,05 g |
Postup přípravy
Krok 1: V pekáčku rozškvaříme nakrájený špek, přidáme cibuli a orestujeme. Přidáme sádlo, nakrájené maso na kostky obalené v mouce, nakrájené klobásy, osolíme, opepříme, okmínujeme.
Krok 2: Opečeme a během opékání mícháme. Podlijeme vývarem, přidáme lečo, česnek, čili a protlak.
Krok 3: Promícháme a vložíme do trouby, upečeme do měkka. Podáváme se šťouchanými bramborami.
Zveřejněno 7. 12. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové maso pečené v leču
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0vpV
Moje poznámka
Vepřové maso pečené v leču
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0vpV
Nejnovější recepty
Brynzové halušky III
Přidáno před 3 hodinami
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 12 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno 7. 4. 2025 18:04
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno 7. 4. 2025 17:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijská kuřecí polévka s kukuřicí
Makyse před 3 hodinami
Dušený květák
Eva_H před 3 hodinami
Uzená kuřecí stehna s hruškou na cibuli
Lucie1001 před 3 hodinami
Pikantní čočka
Benetka před 3 hodinami
Víkendová valašská kyselice
michaelatomastikova999 před 3 hodinami
Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
El.Magios před 5 hodinami
Cikánský řízek
lidunka76 před 5 hodinami
Šneky Pizza
jakub@V před 7 hodinami
Zapečená brokolice se žampiony a bramborami
Pepajz před 7 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
gully před 7 hodinami
Suroviny:
maso vepřové,
pepř,
kmín celý,
sádlo,
špek,
cibule,
lečo,
klobása,
protlak,
česnek,
mouka hladká,
vývar masový
Komentáře (4)