Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 735 kJ / 4 000 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 000,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Opláchnuté bezinky otrháme od třapin a prolisujeme na strojku na ovoce.
Krok 2: Odváženou šťávu smícháme s převařenou vodou, cukrem a kyselinou citronovou a za občasného promíchávání necháme stát v chladu do druhého dne.
Krok 3: V troše šťávy rozpustíme konzervační přípravek, pak ho rozmícháme ve veškeré šťávě.
Plníme do čistých sklenic nebo lahví, dobře uzavřeme a uložíme v chladnu a temnu.
Plníme do čistých sklenic nebo lahví, dobře uzavřeme a uložíme v chladnu a temnu.
Zveřejněno 4. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezinková šťáva nevařená, lisovaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mmw3
Moje poznámka
Bezinková šťáva nevařená, lisovaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mmw3
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 11 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 13 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 13 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 14 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborák na plech
Wolfova10282 před 7 hodinami
Omáčka s hovězím masem
jayjayka před 7 hodinami
Velikonoční beránek
Mis-ja304 před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
danielle72 před 9 hodinami
Kokosový beránek
Mikinka30 před 10 hodinami
Mazanec od Helenky Růžičkové
Danny668 před 10 hodinami
Dvojbarevné muffiny
Lisa444 před 10 hodinami
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Dycky před 11 hodinami
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 11 hodinami
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 11 hodinami
Tématické fráze:
konzervační přípravek dr. oetker,
bezinková šťáva,
konzervační přípravek dr oetker,
štáva ze zralých bezinek,
šťáva z rakytníku nevařená,
přípravek ke konzervovani,
konzervacni pripravek na ovocne stavy,
konzervační přípravek do šťávy,
bezinková marmeláda top recepty za lisované za studena,
přípravek na konzervování,
dr.oetker pomůcka ke konzervování,
stava z bezinek nevarena,
konzervační přípravek na štávu,
konzervacni pripravek na šťávy,
konzervování za studena,
konzervování rakytníku,
připravek na konzevovani,
pripravek na šťávu,
konzervační přípravek na ovoce,
dr. oetker- pomůcka na stavy
Suroviny:
voda,
cukr písek,
kyselina citronová,
Komentáře (2)