Suroviny
Porce: na 1 kg masa
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 775 kJ / 2 814 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 221,48 g |
Tuky | 202,65 g |
Vláknina | 5,82 g |
Cholesterol | 540 mg |
Sodík | 11,73 g |
Sůl | 29,00 g |
Sacharidy | 23,45 g |
Postup přípravy
Ano, je to prudce jedlé. Tedy, pokud to nepřešvihnete s délkou tepelné úpravy. Když to přeženete, tak s placičkami můžete hrát hokej a s válečky třeba gorodky…
Samozřejmě, Čabajka to není, ale z těch co jsem doposud zkoušel patří tato k těm lepším. Byla použita samotná vložka bez spojky a míšenina přesto dobře držela pohromadě.
Bylo to velmi jedlé už posyrovu a naschvál nezmiňuji třídu masa…, ale v mém případě to byl čerstvý ořech, protože: 1/5 jsem slupl jen tak hned po namíchání, 20% na druhý den při chystání „čevabčiči“ a ze zbytku byly 4, na pánvi prudce opečené, porcičky k obědu…
Zveřejněno 9. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čabajská klobása - na uzení, na pánev, na gril
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q2x7
Moje poznámka
Čabajská klobása - na uzení, na pánev, na gril
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q2x7
Nejnovější recepty
Zapékané těstoviny se špenátem podle ČSN
Přidáno před 1 hodinou
Jarní nákyp s hráškem
Přidáno před 3 hodinami
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 19 hodinami
Linecký talíř
Přidáno 6. 4. 2025 12:34
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno 6. 4. 2025 12:01
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno 6. 4. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kroupová polévka s houbami
Gregusa před 34 minutami
Bramborová polévka s medvědím česnekem
trdlo před 1 hodinou
Krtkův dort na plechu
gabikka před 3 hodinami
Jablečná bábovka
Dagemar před 4 hodinami
Salát z červené řepy
Radka61 před 4 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 6 hodinami
Extra rychlé lívance
Khulali před 14 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 14 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 15 hodinami
Tématické fráze:
uzeni klobás,
jak dlouho udit klobásy,
vyvíječ studeného kouře,
vyvíječ kouře,
klobásy na uzení,
uzení klobás studeným kouřem,
uzení studeným kouřem,
čabajka recept,
dymogenerator,
uzení čabajky,
jak udit klobásy,
recepty na uzení klobás,
jak udit špek,
čabajska klobasa recept,
vyvíječ kouře pro udírny,
vyviječ kouře na uzení,
jak dlouho udit špek,
vyvíječ kouře do udírny,
uzení klobásy,
klobása na uzení
Suroviny:
maso vepřové,
sůl,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
česnek,
kmín celý,
špek uzený
Komentáře (9)