Nadívaný vepřový bůček po staročesku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 25 342 kJ / 6 057 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 297,75 g |
| Tuky | 496,85 g |
| Vláknina | 9,65 g |
| Cholesterol | 1,32 g |
| Sodík | 4,17 g |
| Sůl | 9,07 g |
| Sacharidy | 93,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 3. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nadívaný vepřový bůček po staročesku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VGl9
Moje poznámka
Nadívaný vepřový bůček po staročesku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VGl9
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 10 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 13 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 16 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 5 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 5 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 5 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 5 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 5 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 6 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 7 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 7 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 8 hodinami
Tématické fráze:
bucek nadivany sekanou,
nádivky do vepřového bůčku,
pečený nadívaný bůček videorecept,
pečený bůček po po staročesku,
vepřový bůček příprava,
nádivka do vepřového bůčku,
nadivany bucek videorecept,
nadivany uzeny bucek,
nadívaný kančí bůček
Suroviny:
bůček vepřový,
rohlík,
sůl,
pepř,
kmín celý,
vejce,
maso uzené,
vývar uzený,
máslo,
petrželka
Komentáře (3)