Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 049 kJ / 490 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,25 g |
Tuky | 2,80 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 138 mg |
Sodík | 156 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 48,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nJxp
Moje poznámka
Brambory na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nJxp
Nejnovější recepty
Kůzlečí roláda s nádivkou
Přidáno před 3 hodinami
Topinky se zajíčky
Přidáno před 6 hodinami
Velikonoční lívance
Přidáno před 6 hodinami
Kinder mléčný řez
Přidáno před 7 hodinami
Knedlíky ze žluté cukety s cuketovým zelí
Přidáno před 22 hodinami
Fazole na mexický způsob
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší špenát
joanam před 28 minutami
Kuře na medu
Lubos74 před 4 hodinami
Domácí nudle
Lubos74 před 4 hodinami
Dva beránci...
Santa Suzana21 před 4 hodinami
Čokoládová zmrzlina
Krys0760 před 6 hodinami
Budapešťská pomazánka II.
PetrZappa před 13 hodinami
Babiččin trhanec s jablky
eviii před 17 hodinami
Martinské rohlíčky
Fitulka před 18 hodinami
Moravský vrabec
Fitulka před 18 hodinami
Tématické fráze:
brambory na smetaně,
brambory ve smetaně,
smetanové brambory z vařených brambor,
recept brambory na smetane,
brambory vařené ve smetaně,
americké brambory na smetane,
maso s brambory na smetaně,
brambory na smetaně recept,
smetanově brambory recept,
maso s bramborem na smetaně,
recept na smetanové brambory,
brambory na smetaně v troubě,
verene brambory ve smetane,
maso na smetane s bramborem,
recept na nunu,
americke brambory se smetanou,
brambory na smetanr,
americké brambory s masem,
recept smetanové brambory,
kuřecí maso, brambory na smetaně v troubě
Suroviny:
brambory,
maso kuřecí,
koření na americké brambory,
koření na kuřecí maso,
sůl,
pepř,
máslo,
voda,
smetana 12%
Komentáře (3)