Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čevabčiči se sýrem

Hodnocení receptu je 4,8 (38×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

pavlinka88

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 10 min

30 min (20 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Čevabčiči, pocházející z balkánského poloostrova, jsou válečky z mletého masa, v tomto receptu ozvláštněné o nastrouhaný sýr. Okořeněné mletou paprikou, česnekem a majoránkou, zachutnají k nedělnímu obědu celé vaší rodině.

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 798 kJ /
1 864 kcal
Bílkoviny126,18 g
Tuky99,81 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 559 mg
Sodík 2,25 g
Sůl4,71 g
Sacharidy112,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso smícháme s vejcem, nastrouhaným sýrem a kořením, koření dáme podle chuti, dle hustoty přidáme strouhanku. Krok 2: Vypracujeme těsto, ze kterého děláme válečky. Krok 3: Válečky obalujeme v hladké mouce smíchané s paprikou a dáme na pánev s rozpáleným olejem a ze všech stran osmažíme.

TIP: Jak smažit zdravěji

Zveřejněno 17. 6. 2010

Poznámka autorky pavlinka88

Podáváme s bramborem a ozdobíme zeleninou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čevabčiči se sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AMWz

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čevabčiči se sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AMWz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (17)

Jsou to sice již staré příspěvky, ale doporučuji Evě Radinové a Milošovi, aby si vyhledali co značí slovo HNIDOPICH. 8-(
Jinak ve škole jsme tomuto pokrmu říkali čababčiči a bylo vždy výborné. Tohle se sýrem musí být famózní. Děkuji za recept. ;-)

Eva Radinová 9. 11. 2017 16:26
Do čevabčiči nepatří ani vajíčko a už vůbec strouhánka. a sýr . Jsou tu klamavé tecepty.:no:

Pocházím se Srbska a myslím si že by se lokální kuchaři nad tímto receptem přinejmenším velmi pobavili.
Strouhanka, vajíčko, mouka... ale no tak.... proč kazit skvělou chuť a kvalitu masa náhražkami které tam nepatří ?

Výborné, skvělý recept :-K , akorát sem to ,,ošulila" o sýr :-8 ten bohužel po ruce nebyl :-S Díky :yes:

Vynikající,super receptík :):yes:

Konečně jsem vyzkoušela, holčičky (dcera a neteř) si k obědu přály čevapčiči, tak jsem se pustila do tohoto, které jsem měla v oblíbených. Bylo výborné, posílám foto výsledku a velký bod.:yes:

mnam,to jsme si pochutnali, bodik je tam;-)

já je neobaluju,ale přesto toto jídlo miluju :yes::yes:

:-*:yes:

obaluju jen v mouce nebo můžu i do struhanky...:-?;-) ježiš hned bych si dala jen nemám sýr...:yes:+6:yes:

:-p:yes:

se sýrem jsem ještě nedělala,ale je to výborný nápad,vyzkouším také;-)+1:yes::-K

To je určitě dobrota.

klasické čevabčiči máme radi, toto tiež určite vyskúšam, díky za rcpt.:yes:

Zname, delavame a je to vyborne. +1 :yes::-K

Načíst další komentáře (2)

Tématické fráze:
čevapčiči nebo čevabčiči, mleté maso hovězí čevabčiči, čebabčiči, čevapčiči se sýrem, čevabčiči, výborné čevabčiči, čevabčiči recept, čevapčiči z hovězího masa, čevabčiči babiččiny recepty, babiččin recept na čevabčičí, recept na čevabčiči hovězí, čevabčiči z mletého masa, hovězí čevabčiči, čevabčiči z mletého masa se sýrem, recept na výborné čevabčiči, recept na čevabčičí, cevabcici z hoveziho masa, recept cevabcici, čevabčiči z mletého hovězího masa, recep na cevabcici

Suroviny:
maso mleté, vejce, sýr, strouhanka, sůl, pepř mletý, česnek, majoránka, kmín mletý, mouka hladká, paprika sušená sladká, olej

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu