Králičí stehna s dijonskou hořčicí
Králík má výborné jemné maso. Prošpikováním sice stoupne jeho energetická hodnota, ale zato získá pokrm chuť a bude mít zachovanou šťavnatost. Jemná smetanová omáčka s dijonskou hořčicí a vhodná příloha dotvoří skvělé jídlo.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 626 kJ / 2 779 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,73 g |
Tuky | 254,80 g |
Vláknina | 9,33 g |
Cholesterol | 496 mg |
Sodík | 3,24 g |
Sůl | 8,10 g |
Sacharidy | 66,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králičí stehna s dijonskou hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkQB6
Moje poznámka
Králičí stehna s dijonskou hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkQB6
Nejnovější recepty
Jehněčí válečky pečené v kapustě
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí kůže plněná nádivkou
Přidáno před 13 hodinami
Jednohubky s vajíčkem, salámem a ředkvičkou
Přidáno před 13 hodinami
Jarní, levná vajíčková pomazánka
Přidáno před 13 hodinami
Hrášková polévka s lososem a slaninou
Přidáno před 14 hodinami
Pomalu pečené vepřové v mrkvi
Přidáno 12. 3. 2025 20:22
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrový bulgur
TondaJ před 48 minutami
Makový (ořechový) závin od Lidušky
tiborbarsony před 2 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Eranis před 2 hodinami
Celerovo - sýrové placičky
Kucharice před 3 hodinami
Kotletky z krkovice na zelenině v balkánském stylu
Sahula před 9 hodinami
Ořechový řez z jednoho vejce
Evakuace před 11 hodinami
Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
gatear před 13 hodinami
Mušle s kokosovým mlékem a čerstvým pepřem
Radek2112 před 13 hodinami
Kapustový prejt
Stepkavera před 14 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Sahula před 14 hodinami
Suroviny:
stehno králičí,
slanina anglická,
olej,
máslo,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
česnek,
víno bílé suché,
sůl,
pepř mletý,
rozmarýn čerstvý,
vývar masový,
máslo,
mouka hladká,
hořčice dijonská,
smetana ke šlehání
Komentáře (4)